Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

CSM Oradea, înfrângere cu liderul Anwil, în grupa L a FIBA Europe Cup la baschet masculin

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 2 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21002953/1/csm.jpg

Echipa de baschet masculin CSM Oradea a fost învinsă miercuri, în deplasare, de liderul grupei L din faza a doua a FIBA Europe Cup, Anwil Wloclawek, scor 74-66 (41-35), în penultima etapă.

Principalii marcatori ai partidei au fost Neal 16 puncte, pentru CSM Oradea, iar de la Anwil s-a remarcat Sobin 17.

La CSM Oradea a debutat americanul Victor Sanders, transferat de la campioana U BT Cluj, şi Josh Botic, venit în lotul lui Cristian Achim chiar de la adversara de miercuri.

În cealaltă partidă a etapei se întâlnesc Brose Bamberg - Keravnos BC.

În primele meciuri din grupa L, CSM Oradea a obţinut rezultatele: 82-80 şi 95-84 cu Brose Bamberg, 73-91 cu Anwil Wloclawek şi 75-77 cu Keravnos BC.

CSM Oradea va evolua în ultimul meci din grupa L pe teren propriu, în 8 februarie, cu Keravnos BC. După patru etape, orădenii au 7 puncte în clasament (locul 2).

În grupa I din FIBA Europe Cup joacă şi SCM Craiova, care a ratat orice şansă de calificare mai departe.

Primele două clasate în fiecare grupă din faza a doua vor trece în fazele eliminatorii se vor califica în sferturile de finală, care vor fi urmate de semifinale şi finală.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele