Ultima oră
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”
Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu
Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off” Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off”

CSM Oradea, ultima calificată în semifinalele Ligii Naţionale de Baschet. Ardelenii se vor duela cu CSO Voluntari

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 9 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20700607/1/csm-oradea.jpg

Vicecampioana en-titre la baschet masculin, CSM Oradea, s-a calificat luni, pe teren propriu, în semifinalele Ligii Naţionale, după ce a învins formaţia Dinamo Bucureşti, scor 79-46 (38-23), în al treilea meci, decisiv, din sferturi. În semifinale, CSM Oradea se va duela cu CSO Voluntari. În cealaltă semifinală: U BT Cluj - FC Argeş Piteşti.

În primele două meciuri ale seriei, CSM Oradea a câştigat cu 76-58, iar apoi a cedat în deplasare, cu 62-79, fiind nevoie de meci decisiv pentru stabilirea echipei calificată în semifinale.

Tot luni s-a calificat şi FC Argeş Piteşti, tot în al treilea meci al seriei cu SCMU Craiova, scor 75-73, după 93-61 şi 82-84 în primele dispute.

U BT Cluj şi CSO Voluntari au obţinut calificarea în două partide, în disputele cu CSU Sibiu (89-79 şi 86-81), respectiv SCM Timişoara (95-72 şi 79-68).

Semifinalele se dispută în cinci partide, începând din 13 mai, între U BT Cluj - FC Argeş Piteşti, respectiv CSO Voluntari - CSM Oradea.  

Titlul naţional a fost câştigat în 2021 de echipa U Banca Transilvania Cluj, care a primit astfel dreptul de a juca în Basketball Champions League, competiţie în care a atins faza sferturilor de finală.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele