Ultima oră
Ladislau Boloni, după triumful promovării cu Metz în Ligue 1: ”Sunt mândru de munca noastră!” Ladislau Boloni, după triumful promovării cu Metz în Ligue 1: ”Sunt mândru de munca noastră!”
Cinci persoane arestate după busculada de pe stadionul din El Salvador rămân în custodia autorităţilor Cinci persoane arestate după busculada de pe stadionul din El Salvador rămân în custodia autorităţilor
Gheorghe Hagi schimbă strategia de transferuri la Farul Constanţa: ”Vezi? M-ai făcut să zic!” Gheorghe Hagi schimbă strategia de transferuri la Farul Constanţa: ”Vezi? M-ai făcut să zic!”
SCM Craiova a anunţat desfiinţarea echipei de senioare SCM Craiova a anunţat desfiinţarea echipei de senioare
Prestaţie de lider ATP! Carlos Alcaraz s-a calificat în optimile Roland-Garros Prestaţie de lider ATP! Carlos Alcaraz s-a calificat în optimile Roland-Garros
Discursul de bun-simţ, demn de un profesionist, al lui Joonas Tamm după despărţirea de FCSB Discursul de bun-simţ, demn de un profesionist, al lui Joonas Tamm după despărţirea de FCSB

CSO Voluntari va evolua în Liga regională European North Basketball League, în sezonul 2023-2024

Baschet Publicat pe 10 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21120696/1/vol-cra-fiba.jpg

Vicecampioana din 2022 la baschet masculin, CSO Voluntari, a anunţat, miercuri, că va evolua în sezonul următor şi în Liga regională European North Basketball League, sub patronajul FIBA.

CSO Voluntari a încheiat actuala stagiune pe locul 5, astfel că nu poate juca în Basketball Champions League sau FIBA EuroCup. Echipa a ales European North Basketball League, o ligă regională tânără, înfiinţată doar în 2021 şi în care evoluează echipe din centrul, estul şi nordul Europei.

Primele două cîştigătoare ale competiţiei au fost Anwil Wloclawek (2022), respectiv BM Stal Ostrow (2023).

În sezonul următor vor lua startul 16 echipe, împărţite în două conferinţe, iar primele patru clasate în fiecare dintre acestea se vor califica în play-off, fază din care se va juca eliminatoriu pentru Turneul Final Four.

”Baschetul devine primul sport de echipă din Voluntari care reuşeşte să aducă în oraşul nostru meciuri internaţionale şi suntem foarte mândri că ne putem îndeplini obiectivul de a concura la nivel european în fiecare an. Invitaţia de a face parte din familia ENBL reprezintă o recunoaştere a performanţelor obţinute de CSO Voluntari în ultimii ani şi o validare a potenţialului pe care proiectul nostru îl are”, a transmis CSO Voluntari.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele