Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

CSU Sibiu a egalat situaţia la general, în finala mică a Ligii Naţionale de Baschet

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 15 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21125554/1/csu-rapid.jpg

Rapid Bucureşti a fost învinsă pe teren propriu, de formaţia CSU Sibiu, scor 87-83 (43-50), în al doilea meci din cinci programate în finala mică a Ligii Naţionale.

Principalii marcatori ai partidei au fost Stone 19 puncte, pentru Rapid, respectiv Pratt 17, Uţă 17, pentru CSU Sibiu.

În primul meci al seriei, Rapid a câştigat cu 83-72, astfel că este 1-1 la general, iar seria se mută la Sibiu, în 18 şi 20 mai, pentru ca un eventual decisiv să revină pe terenul Rapid, în 23 mai.

Finala mare a Ligii Naţionale a revenit după 10 ani la sistemul cel mai bun din  şapte partide, iar pentru titlul din 2023 se confruntă CSM Oradea şi campioana en-titre U BT Cluj.

CSM Oradea a câştigat primul meci, cu 79-73, iar meciul 2 va avea loc marţi, tot la Oradea Arena. Urmează cele din BT Arena (20 şi 22 mai), iar apoi câte un meci pe terenul fiecărei echipe, în 25, 28 şi 31 mai. Prima formaţie cu cinci victorii acumulate obţine medalia de aur.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele