Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Cu ei poate începe noul proiect al lui Petrea. Doi jucători de la FCSB, doriţi de Chindia Târgovişte

FCSB Publicat pe 21 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20865478/1/sergiu-bus.jpg


Anton Petrea (47 de ani) a semnat, miercuri, un contract până la finalul sezonului cu Chindia, iar la Târgovişte ar putea ajunge şi doi jucători de la FCSB: Marco Dulca şi Ianis Stoica.
 
Fostul antrenor al vicecampioanei României a acceptat provocarea de a încerca să o salveze pe Chindia de la retrogradare, iar orizonturile sunt destul de interesante. Stadionul modern de la Târgovişte va fi dat în folosinţă în cel mai scurt timp posibil, echipa se va întoarce în oraş şi va avea parte de sprijinul fanilor, iar Petrea crede că va putea pune pe picioare un proiect cât se poate de interesant. Unul care i-ar putea include şi pe doi dintre jucătorii tineri de la FCSB care au şanse mici să prindă un loc de titular în echipa lui Nicolae Dică.
 
Potrivit Playsport, Petrea ar vrea să-i aducă împreună cu el la Târgovişte pe Marco Dulca şi Ianis Stoica. Primul a plecat chiar în această vară de la Chindia la FCSB, pentru 250.000 de euro, dar Gigi Becali s-a declarat nemulţumit de evoluţiile sale şi i-a transmis, deja, că poate să se întoarcă la fosta echipă. O variantă pe care Marco şi tatăl său, Cristi Dulca, nu o agreează în acest moment. Totuşi, în lipsa perspectivelor pentru Marco Dulca, şansele de a accepta revenirea la Târgovişte pentru a juca mai mult cresc considerabil.
 
În cazul lui Ianis Stoica, situaţia e şi mai dificilă. După transferurile lui Miculescu, Compagno, Rusu şi Omrani, tânărul atacant a ieşit complet din calculele lui Nicolae Dică, iar un post de titular îi este complet interzis în acest moment. Fiul lui Pompiliu Stoica a fost aproape de plecarea în Franţa, la Grenoble, iar marţi a declarat că ar vrea să se transfere în iarnă. Şi pentru el Chindia ar fi un loc bun pentru a prinde meciuri în picioare.
 
"Era o echipă din prima ligă care mă dădea la Gerenoble după. Pentru mine era bine să merg. Din moment ce nu joci, e clar că era mai bine să merg undeva sa joc. Nu exclud un transfer afară în iarna asta. Anul trecut am marcat zece goluri, anul ăsta au venit jucători noi şi iar e concurenţă mare şi e greu", a spus Stoica, pentru Antena Sport.
 
" Pe Ianis Stoica am cerut două milioane şi dai 250.000 de euro? La revedere! Dacă mă respecţi nu dai 250.000 de euro. El rămâne, nu se poate aşa ceva! Vor fi jucători care vor pleca. Acum nu mai e timp. Pleacă la iarnă 4-5. Gata, la menghină!”, spunea Gigi Becali în momentul în care era întrebat despre potenţiala plecare a atacantului în vârstă de 19 ani.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele