Ultima oră
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo

Cu patru luni înainte de Cupa Mondială, preşedintele federaţiei australiene de rugby a demisionat. Care este motivul

Rugby Publicat de Ovidiu Neacşu pe 1 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/21111354/1/fb-romanian-rugby-federation.jpg

Preşedintele Federaţiei de Rugby din Australia, Andy Marinos, şi-a anunţat, luni, demisia cu patru luni înainte de Cupa Mondială, afirmând că şi-a încheiat misiunea după ce a reuşit o redresare financiară a forului.

"Bazele au fost puse, iar compania este acum bine pregătită pentru a face faţă pieţei de investiţii private, aşa că este momentul potrivit pentru mine să plec", a declarat Marinos într-un comunicat, conform AFP.

La fel ca şi forul din Noua Zeelandă, Federaţia australiană încearcă să injecteze fonduri private în rugby.

"Ceea ce este important este că voi pleca ştiind că Rugby Australia se află într-o poziţie mai puternică decât atunci când am venit şi că voi fi mândru de ceea ce s-a realizat în timpul mandatului meu", a declarat el.

Marinos, în vârstă de 50 de ani, a preluat şefia Rugby Australia la sfârşitul anului 2020, după cinci ani la conducerea consorţiului Sanzaar, care include principalele federaţii din emisfera sudică.

Plecarea sa vine la o săptămână după ce Rugby Australia a anunţat că va reveni pe profit pentru prima dată în ultimii patru ani. Marinos este considerat principalul artizan al redresării unei federaţii care anterior avea probleme financiare.

Potrivit presei australiene, fostul component al Wallabies, Phil Waugh, este favorit pentru a-i succeda lui Marinos, care va rămâne în funcţie până la jumătatea lunii iunie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rugby

Ultimele articole Toate articolele