Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Culisele negocierilor dintre Edi Iordănescu şi FRF. "Asta cred că l-ar convinge să semneze"

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 10 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21587396/1/antrenament-romania-inaintea-meciului-cu-israelul-preliminarii-euro-2024-12-11-2023-1.jpg

Edi Iordănescu a reuşit să califice naţionala României la un turneu final după o pauză de opt ani.

Imediat după ce selecţionata a obţinut biletele pentru Germania, Răzvan Burleanu a spus că va negocia cu Edi prelungirea contractului. Deşi au trecut luni bune de la acel moment şi Campionatul European se apropie, un nou angajament nu a fost semnat.

Andrei Vochin a făcut dezvăluiri din culisele negocierilor. Răzvan Burleanu şi-ar dori ca noul contract să fie semnat înainte de plecarea în Germania, dar Edi vrea să amâne momentul până după EURO. De asemenea, consilierul preşedintelui FRF a spus că noul angajament ar urma să aibă o durată de 4 ani.

"Este o chestie între preşedinte şi selecţioner, e cam greu cu deadline-ul cu Edi, pentru că Edi este recunoscut, cunoscut ca fiind un tip care este foarte atent la alcătuirea unui contract, acum din ce înţeleg, este vorba de un contract pe 4 ani, sunt mai multe variabile în decursul unui astfel de contract.

Cu Edi e greu, nu ştiu care sunt obiectivele, dacă e pe 4 ani, calificarea la campionatul european este obligatorie, rămâne calificarea la mondial, e mult mai dificil să te califici la mondial şi cele două campanii în Liga Naţiunilor, e clar că deadline-ul pe care şi l-ar dori preşedintele.. este înainte de EURO.

Să aibă un contract înainte de EURO, după cum am impresia că pentru Edi deadline-ul ar fi mai degrabă după EURO, eu după ce simt, eu cred că el ar vrea să vadă şi reacţia echipei şi a jucătorilor la acest turneu final, asta cred că l-ar convinge să semneze, dacă jucătorii pot trece la nivelul urmator. EURO înseamnă un alt nivel de implicare", a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri