Ultima oră
Motivele pentru care Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului Motivele pentru care Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului
Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar
Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat
Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze
Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali" Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali"
Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul” Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul”

Cum a ratat Becali transferul unuia din cei mai în vogă jucători din prima ligă. "Trebuie să schimbe religia"| VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 8 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21416032/1/prezentare-bogdan-andone-la-fcsb-5-06-2019.jpg

În această seară, Gueye Mansour a fost prezent în studioul Fotbal Show. Senegalezul cu cetăţenie română a povestit un episod interesant cu Gigi Becali în prim plan.

Mansour a dezvălui că a fost aproape să ajungă la FCSB, în perioada în care evolua la Poli Timişoara, dar până la urmă a refuzat să semneze din cauza patronului clubului bucureştean.

Gigi Becali declarase în acea perioadă că l-ar lua pe Mansour doar dacă îşi schimbă religia, atacantul fiind musulman.

Mansour s-a supărat pe declaraţia patronului şi a decis să nu mai vină la FCSB.

"Am avut ofertă şi de la Steaua (n.r. FCSB) şi de la Rapid. La Steaua a fost chiar ok (n.r. oferta). A dat o declaraţie care nu mi-a plăcut (n.r. Gigi Becali).

A spus că trebuie să vină Mansi, dar trebuie să schimbe religia şi eu sunt musulman. Atunci m-am supărat, pentru că fotbalul nu are nicio legătură cu religia. M-am supărat şi nu m-am mai dus." a spus Mansour.

Mansour, "omul-foarfecă" din Banat

Născut pe 30 decembrie 1985 la Dakar, Mansour a jucat doar la echipa a doua a formaţiei elveţiene Servette înainte să ajungă în România.

Senegalezul a evoluat la noi în ţară pentru Poli Timişoara, Buftea, Gloria Buzău, Viitorul Târgu Jiu, Ripensia Timişoara, Flacăra Horezu, Şimleu Silvaniei, CSM Satu Mare, iar acum este legitimat la Sighetu Marmaţiei.

După ce a plecat în 2011 de la Poli Timişoara, Mansour a jucat la Ordabasy. Ulterior a revenit în ţară pentru o scurtă perioadă la formaţia din Banat, ca mai apoi să joace la Hajer (Arabaia Saudită) şi în Bulgaria la Lokomotiv Plovdiv.

Cea mai prolifică perioadă a avut-o la Poli Timişoara, în perioada 2004-2011. Mansour a marcat atunci 17 goluri în 82 de partide pentru bănăţeni şi era poreclit "omul-foarfecă".

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele