Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Cum a ratat Nicolae Stanciu transferul la un grand din Europa: ”Din 100 nimereşti şi tu unul!”

FCSB Publicat pe 14 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21385405/1/belarus-romania-preliminariile-c-e-2024-12-10-2023-1.jpg

Nicolae Stanciu este unul dintre jucătorii esenţiali din lotul echipei naţionale a României pentru meciurile de calificare la EURO 2024. 

Florin Manea a dezvăluit că decarul României ar fi putut ajunge la PSV Eindhoven pe vremea când juca la FCSB. Cu toate acestea, jucătorul nu ar fi ajuns la gruparea olandeză, deoarece patronul Gigi Becali a cerut prea mult în schimbul său, iar Eindhoven a ales să îl aducă pe Hirving Lozano.

Astfel, Manea susţine că jucătorii români sunt ”supraevaluaţi”.

“Ştii cât s-a plătit pe Pastore în Argentina? 1.500.000! După l-au vândut cu 40.000.000. Argentina nu e o piaţă ieftină. Compagno a costat 1.500.000, iar Miculescu a costat 1.800.000.

Compagno, care în Italia nu a jucat mai sus de Serie D. În Italia nu a jucat la nivel. Când era Stanciu la Steaua, m-a sunat PSV Eindhoven. Şi mă întreabă căt ar costa Stanciu.

Îl sun pe Gigi şi el zice 5.000.000, atât era atunci. Şi au zis că au două variante. Ori îl luăm pe Stanciu cu 5.000.000, ori îl luăm pe ăla din Mexic care acum e la Napoli, Hirving Lozano”, a declarat Florin Manea, pentru Fanatik.

“Aceeaşi vârstă, Mexic cu salarii mari, nu ca în România. Au ales să îl ia pe Lozano cu 2.000.000 şi l-au vândut pe 30.000.000. Eu asta spun, jucătorii români sunt supraevaluaţi pentru că au luat campionatul în România.

Dar când ieşim afară nu avem un jucător la top. Drăguşin dacă făcea junioratul în România nu ajungea la nivelul acesta. Mai bine îl iei pe Rrahmani, a fost o invetiţie mult mai bună decât Borza.

Din 100 nimereşti şi tu unul. Eu le-am zis, voi aveţi cam 10% rată de succes la transferuri. Au dat 600.000 pe el. Ascultă-mă, cu 800.000 mă duceam în Brazilia şi Uruguay şi îţi aduceam doi fundaşi stânga mai buni ca Borza”, a completat Florin Manea.

Decarul a înscris trei goluri în această campanie. Primul gol l-a înscris în meciul cu Belarus, scor 2-1, al doilea contra lui Kosovo, iar al treilea în partida cu Andorra.

România a reuşit să adune 16 puncte în 8 meciuri jucate cu Stanciu în teren.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele