adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!” VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!”
VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj” VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj”
Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat
VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!" VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!"
Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat
FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia

Cum a reacţionat Rapid la solicitarea CS „U” Craiova de a reprograma derby-ul: „Am discutat!”

Casa Pariurilor Liga 1 Publicat de Răzvan Cîrceag pe 17 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20556096/1/rapid-bucuresti-universitatea-craiova-liga-1-casa-pariurilor-28-08-2021.jpg

Universitatea Craiova se află într-o situaţie dificilă, fiind puternic afectată de infectări de COVID-19. Oficialii olteni au solicitat ca duelul cu Rapid, de pe 22 ianuarie, să fie amânat 2 zile.

Mihai Rotaru, patronul Craiovei, a anunţat oficial că formaţia sa se confruntă cu 14 cazuri de COVID.

Victor Angelescu, patronul Rapidului, a oferit o primă reacţie în acest caz şi a afirmat că este de acord să le ofere o mână de ajutor rivalilor şi să amâne întâlnirea.

„Am discutat cu cei de la Craiova, care vor să amâne meciul, şi noi am fost de acord. Pentru că aşa ni se pare normal. Trecem printr-o perioadă foarte grea. Noi nu vrem să beneficiem de o problemă pe care o au. Noi vrem să jucăm cu Universitatea Craiova. Dar acum nu ţine doar de noi. 

Vrem să amânăm meciul cu două zile! Mi se pare ceva normal. Eu cred ca şi suporterii vor aprecia pentru că e un derby adevărat”, a declarat Angelescu, la Telekom Sport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri