Ultima oră
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă

Cum au trăit Dragoş Pătraru, Emil Grădinescu, Maria Iordănescu, Cove sau Livia Graur victoria naţionalei cu Belarus

Echipa nationala Publicat pe 31 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21082162/1/maria-iordanescu.jpg

Hai, România!

Este îndemnul care s-a auzit la unison din pieptul a zeci de mii de spectatori de pe Arena Naţională şi a milioane de români de acasă, în faţa micului ecran. Trăirile au fost intense în teren, lupta celor 22 de jucători a fost aprigă iar emoţiile milioanelor de fani s-au simţit în fiecare secundă. Prima TV a fost alături de echipa Naţională iar vedetele au fost cei mai înfocaţi fani. Seara meciului a fost trăită de Dragoş Pătraru la cote maxime.

“Ştii cum e, începem cu speranţă, ne ridicăm în picioare la imn, în faţa televizorului - ne bucurăm la goluri, apoi începem să tremurăm şi sfârşim prin a înjura pentru că nu înţelegem de ce aceşti băieţi nu sunt în stare să formeze o echipă dacă nu competitivă - că asta e, fotbalul românesc stă de mai bine de un deceniu în ce produce un singur om, Hagi - măcar una care să ne facă mândri prin dorinţă, prin ambiţie, prin faptul că dă totul pe teren. De data asta s-a terminat cu bine. Am răsuflat uşurat la final.  Edi Iordănescu spune că trebuie să învăţăm să suferim. Noi, suporterii, doar asta facem de prea mult timp. E clar că mai mult nu se poate acum, doar că tonul face muzica. Şi băieţii ăştia falsează rău de tot."

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21082162/9/dragos-patraru-3-2.jpg

“La noi meciul s-a văzut în familie, pentru că, de ceva vreme, fetiţa mea Renata este foarte pasionată de fotbal. Aşa că am trăit intens fiecare fază de gol, fiecare apropiere a băieţilor de la Naţională de poartă adversă, am suferit alături de ei la fiecare fault. Ne-am bucurat enorm că echipa noastră a obţinut maximul de puncte din aceste două meciuri şi am promis că vom merge pe stadion la următorul meci”, spune Livia Graur.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21082162/11/nationala-2.jpg

Fan înfocat la Nationalei, Marina Niţoiu şi-a petrecut ziua de naştere strigând “Hai, România!”.

”Ziua de 28 martie a fost una specială pentru mine. Urma să ajung la meci dar … surpriză, acasă mă aştepta familia care a organizat o cină de ziua mea, aşa că am modificat planul în ultimul moment. Am văzut meciul la TV şi am stat cu mari emoţii toată partida. Nici nu am apucat să povestesc prea multe cu părinţii mei care au venit special în Bucuresti să sărbătorim. M-am bucurat tare mult că România a câştigat şi că am luat toate cele 3 puncte. Din 2016 echipa naţională nu s-a mai calificat la un turneu final şi nu-mi rămâne altceva de făcut decât să visez, ca orice suporter, că România va ajunge la Euro 2024.”

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21082162/10/nationala-3.jpg

Aflat pe Arena Naţională, alături de tricolori, Alex Rădulescu a trăit emoţia însutit. “Toţi jucăm când joacă România. Fie că suntem acasă, fie că suntem pe stadion. Aveam prima şansă, pe stadion toată lumea era motivată pentru victorie, aşa că am sperat. Cu succes, în final. După meci am stat de vorba cu câţiva suporteri care mi-au spus că se simt minunat să mai plece şi fericiţi de la stadion.” Şi Cove a ales să simtă meciul de la firul ierbii. “Am trăit emoţiile din stadion. A fost palpitant, mai ales că aveam alături unul dintre cei mai mari fotbalişti, pe căpitanul Gică Popescu. Pe Arena Naţională a fost o atmosferă de zile mari şi să auzi imnul cântat la unison de 30.000 de români nu poate fi decât emoţionant.” Colega lui de la Primii câştigă, Diana Bart, a strigat “Hai, România!” de acasă.  “A fost o seară cu emoţii. Am stat alături de soţ cu inima la gură, ne-am bucurat pentru victoria tricolorilor. Pentru noi, Naţionala înseamnă România şi, deşi nu suntem microbişti, nu ratăm niciodată meciurile băieţilor.”

Emoţii mari a trăit şi Maria Iordănescu, mai ales ca fratele ei, Edward, este antrenorul Naţionalei. “Am urmărit meciul echipei naţionale direct de pe stadion, aşa că emoţiile acolo se intensifică semnificativ. La finalul partidei m-am bucurat pentru victorie, dar mai ales pentru suportul galeriei. M-au emoţionat românii că au venit într-un număr aşa de mare, că au scandat până la final pentru jucători. Asta înseamnă mult! Cel de-al 12-lea jucător chiar există şi acela este românul din peluză, care dă tot ce are pentru a-i încuraja pe băieţi. Da, poate că nu mai avem o echipă naţională ca cea din ‘94, însă aşa cum se prezintă trebuie susţinută, iar suportul moral poate însemna mai mult decât zeci de meciuri jucate sau goluri marcate la echipele de club.”

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21082162/8/emil-gradinescu.jpg

Poate cei mai critici dintre vedetele Prima TV, comentatorii partidei, Costi Mocanu şi Emil Grădinescu au trăit seara diferit. Prima TV a fost şi rămâne alături de echipa Naţională. Suntem alături de tricolori şi la bine şi la greu. “O seară rece de primăvară a fost încălzită de pasiunea publicului. Parcă altfel merge si comentariul meciului”, spune Emil Grădinescu.

În seara meciului, toată România s-a uitat la Prima TV, postul de televiziune a fost lider absolut de audienţă. “Mă uit la fotbal de când mă ştiu pentru că aşa m-a învăţat tata,  pentru că fotbalul uneşte- aşa cum vrea să facă Prima TV cu toate emisiunile sale. Şi, ca să fim şi mai uniţi şi mai mulţi la următoarele meciuri ale Naţionalei, vom pregăti evenimente şi emisiuni pentru toată lumea, pentru că fiecare telespectator are locul lui rezervat la Prima TV”, spune Irina Radu, COO Prima TV.

Prima TV a fost lider absolut de audienţă cu România – Belarus. Meciul difuzat de Prima TV a fost cel mai urmărit program pe intervalul de difuzare atât la nivel urban cât şi naţional. Partida ce contează pentru calificarea la EURO 2024 a fost urmărită de peste 1, 5 milioane de milioane de români care au trăit intens, minut de minut. Pe 19 iunie ţinem cu toţii pumnii strânşi pentru tricolori în partida din deplasare cu Elveţia.

Naţionala joacă la Prima TV!

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21082162/6/nationala.png

mail-share icon Email
viewscnt