Ultima oră
Gabi Tamaş face curăţenie la Concordia Chiajna. Şase jucători sunt OUT. ”Au salarii mai mari decât aveam eu” Gabi Tamaş face curăţenie la Concordia Chiajna. Şase jucători sunt OUT. ”Au salarii mai mari decât aveam eu”
Mălina Călugăreanu şi Iulian Teodosiu luptă pentru calificarea la Jocurile Olimpice Mălina Călugăreanu şi Iulian Teodosiu luptă pentru calificarea la Jocurile Olimpice
Gianina van Groningen, după aurul obţinut la Europene: ”Aşteptam acest titlu de vreo opt ani” Gianina van Groningen, după aurul obţinut la Europene: ”Aşteptam acest titlu de vreo opt ani”
VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj 2-2, în direct la Prima Sport 1! Anselmo egalează VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj 2-2, în direct la Prima Sport 1! Anselmo egalează
Uluitor! Două stadioane moderne nu pot găzdui meciuri europene | VIDEO EXCLUSIV Uluitor! Două stadioane moderne nu pot găzdui meciuri europene | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | FCU Craiova, părăsită de o mare parte din fanii ce umpleau peluza la început de sezon VIDEO | FCU Craiova, părăsită de o mare parte din fanii ce umpleau peluza la început de sezon

Cum este perceput Mircea Lucescu de jucătorii lui Dinamo Kiev. Dezvăuirile brazilianului Vitinho

Stranieri Publicat pe 21 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20437824/1/mircea-lucescu-dinamo-kiev.jpg

Jucătorul brazilian Vitinho a declarat că a ales Dinamo Kiev în detrimentul formaţiei franceze Bordeaux şi datorită tehnicianului Mircea Lucescu.

Puteam ajunge la Bordeaux, dar aveau probleme cu fair-play-ul financiar. Nu regret că am ajuns la Dinamo. Prietenii mei brazilieni mi-au spus că e bine aici. Şi mulţi m-au sfături să aleg Dinamo pentru că Mircea Lucescu lucrează aici. Nu mi-a venit să cred când mi s-a spus că are 76 de ani!

Este plin de energie, sare, aleargă face el însuşi exerciţii. Eu evoluez pe partea stângă a atacului, dar joc unde îmi spune. Pot şi în centru, şi în flancul drept”, a declarat jucătorul de 22 de ani, potrivit sport.ua.

Vitinho a fost transferat în vară de la Athletico Paranaense pentru şase milioane de euro şi a semnat un contract pe cinci ani cu campioana Ucrainei.

Până în prezent, jucătorul ucrainean a evolua în şase meciuri pentru Dinamo Kiev, patru în campionat, unul în Liga Campionilor şi unul în Supercupa Ucrainei.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele