Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

Cum să te asiguri că începi iarna aşa cum trebuie? Iată câteva sfaturi care te vor feri de pericolele vremii reci (P)

Noutăți Publicat pe 23 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38116/20960744/1/cum-sa-te-asiguri-ca-incepi-iarna-asa-cum-trebuie-iata-cateva-sfaturi-ce-te-vor-feri-de-pericolele-vremii-reci.jpg

Majoritatea dintre noi putem recunoaşte, fără vreo părere de rău, ori vreun sentiment de vinovăţie, că iarna nu este întocmai cel mai blând, ori cel mai frumos anotimp. Motivele pentru care mai toţi ne ascundem de aceasta, variază de la persoană la persoană, dar cu anumite caracteristici putem cădea cu toţii de acord - frigul de afară, imposibilitatea de a ne putea îmbrăca în haine lejere, ce se aşează diafan pe corp, şi starea de melancolie perpetuă ce parcă ni se instalează cu repeziciune în sine, la fiecare început de noiembrie, şi ce continuă să ne însoţească până la vederea primelor semnale ale primăverii, sunt doar câteva dintre aspectele ce ne sună cunoscut tuturor.

Totuşi, ca orice început, există şi un sfârşit, iar pentru a face faţă cât mai bine iernii, putem alege să ne pregătim în acest sens dinainte. 

Iată 3 trucuri ce îţi vor face iarna mai uşoară anul acesta

Hainele groase, moderne, şi confortabile

Mai ales doamnele, se pot confrunta cu eterna problemă a lui – Nu am cu ce să mă îmbrac! – deşi şifonierul este plin, în special iarna, când nu le este permis să-şi expună prea multă piele, din cauza frigului cumplit de afară, şi a vântului ce bate cu repeziciune. Alege iarna aceasta să-ţi schimbi obiceiul, compunându-ţi ţinute chic, şi confortabile ce să te facă să te simţi mai încrezătoare în forţele proprii, atunci când alegi să ieşi din casă.

Anvelopele de iarnă

Ca şi şofer, cunoşti deja cât de problematice pot deveni străzile atunci când a nins afară şi se adună poleiul în neştire pe acestea. Pentru a te asigura că maşina ta nu va avea de suferit, iar că siguranţa ta, şi a celor dragi care ţi se urcă în dreapta, este intactă, alege să-ţi achiziţionezi, din timp, un set calitativ de anvelope de iarnă, de pe site-ul anvelino.ro, şi stai fără prea multe griji, şi iarna aceasta.

De ce să regreţi mai târziu că nu ai investit în accesoriile de care maşina ta are atât de multă nevoie, atunci când afară sunt înregistrate temperaturi scăzute? Alege cu cap, şi bucură-te de rezultatele profitabile ce vor veni natural spre tine!

Lucruri festive

Pe lângă gerul de afară, şi cheful aproape inexistent de a ieşi cu prietenii precum o faci pe timpul sezonului estival, sunt nenumărate activităţi şi momente inedite, şi iarna! Crăciunul râmâne sărbătoarea preferată a majorităţii românilor, tocmai pentru că aceasta ne uneşte de oriunde ne-am afla, punându-ne la masă în familie, şi deschizându-ne sufletele pentru a fi mai buni, şi a dărui mai multă înţelegere şi empatie. Bucure-te şi de aceasta iarnă, răsfăţându-te cu diverse bunătăţi specifice anotimpului rece, şi alege să-ţi petreci serile ghemuită fiind în cele mai pufoase şi moi pături de care poţi avea parte.

Fiecare anotimp are farmecul lui, trebuie doar să ne permitem  să vedem acest lucru!

Surse foto: pixabay.com

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Noutăți

Ultimele articole Toate articolele