Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Cupa Asiei | O parte din încasările din bilete va ajunge la palestinieni

Sporturi Publicat pe 20 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21392522/1/fotbal-inq-george-calin.jpg

Cupa Asiei | O parte din încasările din bilete va ajunge la palestinieni

Comitetul de organizare a Cupei Asiei, competiţie care va avea loc în Qatar între 12 ianuarie şi 10 februarie 2024, a anunţat luni că o parte din încasările din vânzarea biletelor va fi donată pentru a-i ajuta pe palestinieni, relatează AFP.

"Ne vom asigura că de acest efort de responsabilitate socială beneficiază cei mai afectaţi şi că fotbalul îşi îndeplineşte rolul de mecanism de sprijin pentru populaţie în aceste momente extrem de dificile", a explicat Hamad ben Khalifa Al-Thani, preşedintele comitetului.

Cu toate acestea, nicio sumă nu a fost încă anunţată, în ciuda faptului că, potrivit ONU, conflictul care afectează Fâşia Gaza a dus la strămutarea a 1,6 milioane de palestinieni începând din 7 octombrie.

Qatarul, care găzduieşte un birou politic al Hamas şi a oferit milioane de dolari ajutor financiar pentru Gaza, a fost deja implicat în medierea care a dus la eliberarea luna trecută a patru dintre ostatici: o americancă şi fiica ei şi două femei israeliene.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele