Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Cupa Italiei se vede la posturile Look Sport şi pe PrimaPlay.ro. Programul transmisiunilor din această săptămână

Fotbal Internațional Publicat pe 12 ian 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20547185/1/int.jpg
Coppa Italia revine la posturile Look Sport cu optimile de finală, fază în care intră în joc echipe de calibru precum Juventus, Inter, Milan, Roma sau Napoli.
 
Atalanta – Venezia se joacă miercuri, de la 18.30, şi se vede în direct pe Look Sport+ . Şi tot pe Look Sport+ se văd, joi, meciurile Napoli – Fiorentina (19.00) şi AC Milan - Genoa (22:00).
 
Săptămâna viitoare sunt programate următoarele partide din optimi: Lazio – Udinese şi Juventus – Sampdoria (18 ianuarie), Sassuolo – Cagliari şi Inter – Empoli (19 ianuarie), respectiv AS Roma – Lece (20 ianuarie).
 
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri