Ultima oră
Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%” Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%”
Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO
E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară” E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară”
Primele imagini din serialul despre Ayrton Senna care va avea premiera pe Netflix Primele imagini din serialul despre Ayrton Senna care va avea premiera pe Netflix
VIDEO | Al Nassr - Al Khaleei 3-1. Cristiano Ronaldo, reuşită de senzaţie şi o nouă „dublă”, în semifinalele Cupei Regelui VIDEO | Al Nassr - Al Khaleei 3-1. Cristiano Ronaldo, reuşită de senzaţie şi o nouă „dublă”, în semifinalele Cupei Regelui
Brittney Griner spune că s-a gândit să se sinucidă în primele săptămâni în închisoarea din Rusia Brittney Griner spune că s-a gândit să se sinucidă în primele săptămâni în închisoarea din Rusia

Cupa Mondială de rugby ǀ Sam Matavesi, incert pentru sfertul cu Anglia după o tragedie

Rugby Publicat pe 12 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/21345085/1/rugby-3.png

Jucătorul echipei Insulelor Fiji, Sam Matavesi, este incert pentru meciul împotriva Angliei, din sferturile de finală ale Cupei Mondiale, de duminică, după ce a trebuit să se întoarcă în ţara sa natală în urma decesului tatălui său.

Antrenorul Seremaia Baï a declarat miercuri că Matavesi s-a întors marţi în Anglia, unde s-a născut.

Este al doilea deces care afectează echipa Fiji de la Cupa Mondială, după moartea fiului de 7 ani al lui Josua Tuisova. Dar Tuisova a ales să rămână cu echipa naţională şi să fie prezent la înmormântarea fiului său în Fiji.

Tatăl lui Sam, Sireli Matavesi, a fost la rândul său jucător de rugby şi s-a stabilit în Cornwall (sud-vestul Angliei) după ce a făcut un turneu în anii 1980. Cei trei fii ai săi au excelat, de asemenea, în acest sport, Sam şi fratele său, Josh, fiind selecţionaţi în echipa naţională.

O decizie finală cu privire la posibilitatea ca Sam Matavesi, în vârstă de 31 de ani, să joace împotriva Angliei va fi luată în următoarele două zile, a precizat antrenorul Seremaia Bai.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rugby

Ultimele articole Toate articolele