Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Cupa ROMEXPO Campionatul Naţional de Slalom Juniori. Când are loc evenimentul, progamul competiţiei

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 1 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21543729/1/romexpo.jpg

Cupa ROMEXPO, START-ul are loc în sezonul competiţional 2024 Campionatul Naţional de Slalom Juniori. Evenimentul se va desfăşura în weekend-ul 6-7 aprilie, în zona tradiţională dedicată competiţiilor automobilistice din cadrul ROMEXPO şi este structurat pe parcursul următoarelor două zile: - sâmbătă, 6 aprilie, antrenamentele libere, în intervalul orar 10.30 - 19.00 - duminică, 7 aprilie, la ora 10.30, va avea loc antrenamentul cronometrat, urmat de cele două manşe de concurs (începând cu ora 13:30) şi festivitatea de premiere (în jurul orei 19.30).

Toate cele trei campionate CNSJ-CNSS-CNVE au la bază îndemânarea auto cu specificul de slalom auto.

CNSJ este cel dedicat exclusiv juniorilor cu vârsta între 8 şi 14 ani, poate cel mai atractiv campionat, ţinând cont de vârsta fragedă a acestor copii minunaţi, talentaţi şi neaşteptat de performanţi. CNSS este zona cu cea mai largă participare, debutanţi (cei fără experienţă, cu maşini mai puţin puternice), juniori între 14 şi 18 ani, avansaţi (piloţii experimentaţi, cu maşini mai puternice şi o libertate mai mare de modificări, cu vârsta de la 18 şi chiar peste 70 ani), femina (reprezentantele sexului frumos, în număr din ce în ce mai mare şi mai performante). CNVE este dedicat exclusiv posesorilor de maşini cu propulsie electrică, pasionaţilor de alternativa ecologică a motorsportului, precum şi de cele mai avansate tehnologii ale viitorului.

În continuare, CNVE reprezintă o mare provocare spre viitor, un proiect comun, GT Auto Club Sportiv şi Federaţia Română de Automobilism Sportiv. Manşele de concurs programate duminică, 7 aprilie, vor fi transmise live pe pagina de YouTube a FRAS şi vor fi comentate de Ştef Raita. Câştigătorii vor fi răsplătiţi cu vinuri spumante Angelli, cupe şi premii de la Tegee International, iar piloţii participanţi vor beneficia de service de roţi gratuit de la AutoZone-Vianor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele