Ultima oră
Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie. Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie.
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”

Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins

CS Universitatea Craiova Publicat pe 19 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21563878/2/universitatea-craiova-farul-constanta-play-off-superliga-superbet-12-04-2024.jpg

Costel Gâlcă este noul antrenor al Universităţii Craiova! Tehnicianul revine în România, ultima dată antrenând în ţară la FCSB, echipă la care a câştigat un titlu de campion.

Contractul are finalitate la sfâşitul sezonului următor şi are opţiunea de prelungire. Anunţul a fost făcut de formaţia din Bănie pe Facebook.

Conform Fanatik, acesta va avea un salariu de 20.000 de euro pe lună şi o clauză de reziliere uriaşă: 500.000 de euro!

Costel Gâlcă a anunţat că are obiective mari, iar din sezonul viitor se doreşte titlul în Bănie.

Costel Gâlcă începe revoluţia la Universitatea Craiova

Conform ziare.com toţi jucătorii, în afară de Anzor Mekvabishvili, Alexandru Mitriţă, Elvir Koljic, Nicuşor Bancu şi Jovan Markovic, sunt de vânzare. Zvonimir Kozulj (30 de ani) a plecat din România din cauza unor probleme personale. Este foarte posibil ca el să nu se mai întoarcă la formaţia din Bănie, notează Fanatik.

Costel Gâlcă a anunţat că este condiţionat de câştigarea campionatului în sezonului viitor, iar în acest sens va începe o reconstrucţie totală.

„Ce pot să promit pe termen scurt e că trebuie să terminăm pe locul doi, echipa să aibă atitudine bună pe teren. Prioritatea e să scoatem maximum din fiecare meci, trei puncte.

Apoi, pe termen lung, să avem un joc plăcut dar, repet, prioritatea sunt rezultatele. Eu sunt condiţionat de câştigarea campionatului, în 2024 - 2025.

Acum vreau să prindem cupele europene şi locul 2. Ar fi o dezamăgire foarte mare dacă n-am reuşi, dar va fi foarte greu. Îmi asum şi rezultatele care vor fi. Eu o să dau totul, să termin pe locul 2”
, a spus Gâlcă, cu ocazia prezentării.

mail-share icon Email
viewscnt