Ultima oră
VIDEO | Lazio - AC Milan 0-1. Gazdele au avut trei jucători eliminaţi VIDEO | Lazio - AC Milan 0-1. Gazdele au avut trei jucători eliminaţi
VIDEO | Freiburg - Bayern 2-2. Titlul se îndepărtează de bavarezi VIDEO | Freiburg - Bayern 2-2. Titlul se îndepărtează de bavarezi
Ionuţ Ailenei, prestaţie magistrală cu Dinamo. ”Se cunoaşte oboseala” Ionuţ Ailenei, prestaţie magistrală cu Dinamo. ”Se cunoaşte oboseala”
Fostul jucător din Superliga consideră că fotbalul românesc este în creştere: "Uşor, uşor, ajungem iar acolo" | EXCLUSIV Fostul jucător din Superliga consideră că fotbalul românesc este în creştere: "Uşor, uşor, ajungem iar acolo" | EXCLUSIV
Daniela Stanciu, locul 10 în finală la săritura în înălţime din cadrul Campionatul Mondial Indoor Daniela Stanciu, locul 10 în finală la săritura în înălţime din cadrul Campionatul Mondial Indoor
VIDEO EXCLUSIV | Formaţia din Superliga care ar avea probleme mari în play-out. ”Eu cred că ar putea fi una dintre retrogradate” VIDEO EXCLUSIV | Formaţia din Superliga care ar avea probleme mari în play-out. ”Eu cred că ar putea fi una dintre retrogradate”

Curtat de marile echipe ale Europei, Radu Drăguşin a dezvăluit unde vrea să joace! ”Este pe placul meu”

Stranieri Publicat de Tudor Moisa pe 23 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21396463/1/profimedia-0821170820.jpg

Radu Drăguşin este unul din cei mai importanţi jucători români ai momentului. Fundaşul de la Genoa a făcut, până acum, un sezon foarte bun şi a contribuit din plin la calificarea naţionalei la EURO.

De o viitoare destinaţie pentru Drăguşin s-a vorbit foarte mult, iar acum jucătorul a ales să dezvăluie care este campionatul unde şi-ar dori să evolueze.

Este vorba de Premier League, acolo unde evoluează şi Newcastle, despre care s-a spus că este gata să îl cumpere cât mai repede pe Drăguşin.

”Următorul meu pas ar fi, da, calificarea la Campionatul Mondial. Ar fi un vis împlinit. Cât despre campionatul în care mi-ar plăcea să joc, da acesta este Premier League.

Este campionatul care-mi place, care este pe placul meu. Este un campionat pe care-l urmăresc şi sper ca într-un viitor să ajung să joc acolo. În schimb, nu am nicio echipă preferată”, a spus Drăguşin.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele