Ultima oră
Un fotbalist a ales liga secundă în detrimentul lui Dinamo Un fotbalist a ales liga secundă în detrimentul lui Dinamo
UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva Albaniei UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva Albaniei
Slovenia - Danemarca 1-1! Rezultat surprinzător la Stuttgart Slovenia - Danemarca 1-1! Rezultat surprinzător la Stuttgart
Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova
VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin" VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin"
Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi” Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi”

Cutremur în sportul românesc! Un sportiv cu şanse de a cuceri o medalie olimpică, suspendat 17 luni de Tribunalul Antidoping

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 21 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21599972/1/dascalu.jpg

Federaţia Română de Ciclism a anunţat că Tribunalul Antidoping al Uniunii Intrenaţionale de Ciclism a pronunţat o decizie de suspendare a sportivului Vlad Dascălu.

Tribunalul l-a găsit pe Vlad vinovat de încălcarea regulilor anti-doping, respectiv trei abateri la declararea locaţiei într-un interval de 12 luni, impunându-i o perioadă de suspendare de 17 luni.

 În conformitate cu prevederile Codului Mondial Anti-Doping şi a Regulilor UCI Anti-Doping, perioada de suspendare începe din ziua notificării deciziei, în acest caz, 21 mai 2024, fiind valabilă până la 20 octombrie 2025.
 
Decizia poate fi atacată la Curtea de Arbitraj Sportiv (TAS) în termen de o lună.
 
Federaţia Română de Ciclism a ţinut să precizeze că nu este vorba despre un caz de doping şi că nu se poate implica în caz, în afară de susţinerea morală a lui Vlad.
 
În urma deciziei UCI, Vlad Dascălu nu va putea participa la Jocurile Olimpice de la Paris.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele