Ultima oră
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj

Cutremur la Juventus: Consiliul de Administraţie, condus de Andrea Agnelli, a demisionat!

Serie A Publicat pe 29 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20934478/1/juv.jpg


Consiliul de Administraţie al Juventus (JUVE.MI), condus de Andrea Agnelli, a demisionat “pentru binele companiei”, a anunţat clubul italian, potrivit Reuters.
 
Demisia colectivă vine după ce declaraţiile financiare ale clbului au fost controlate de procurori şi de autoritatea italiană de reglementare a pieţei Consob, în ultimele luni, pentru presupusă falsă contabilitate şi manipulare a pieţei. Compania a negat orice faptă greşită.
 
Juventus a precizat că problema s-a discutat la o şedinţă, luni, de către Consiliul de Administraţie, şi că s-a ajuns la concluzia că ar fi mai bine să fie analizată de un nou consiliu de administaţie, având în vedere “relevanţa chestiunilor juridice şi tehnice/de contabilitate”.
 
Clubul a menţionat că va trebui să prezinte din nou declaraţiile pentru anul fiscal încheiat în iunie 2022.
 
Compania, controlată de holdingl Exor al familiei Agnelli, a precizat că i-a cerut CEO-ului Maurizio Arrivabene să rămână în funcţie şi că l-a numit pe Maurizio Scanavino manager general.
 
O adunare a acţionarilor va avea loc la 18 ianuarie, iar atunci va fi numit noul Consiliu de Administraţie.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele