Ultima oră
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj

Cutremur la Napoli? Luciano Spalletti ar fi la un pas de plecare, iar un antrenor uriaş e în cărţi

Serie A Publicat pe 19 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21129692/1/profimedia-0715801535.jpg

Napoli a reuşit o performanţă istorică în acest sezon de Serie A, să câştige titlul în Italia după decenii de aşteptare, dar şi să o bifeze cu cel mai în vârstă antrenor care s-a încoronat campion în ”Peninsulă”. Luciano Spalletti a reuşit să îşi treacă titlul în CV cu Napoli la 64 de ani şi 58 de zile, dar ar putea pleca în vară, la finalul întrecerii, din diverse motive.

  • Serie A se vede şi din vară pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia www.primaplay.ro.

Conform publicaţiilor de presă sportivă din Italia, deşi Luciano Spalletti a anunţat că va prelungi înţelegerea şi după această vară, conducerea clubului napoletan e în anumite discuţii în contradictoriu cu omul care a adus titlul. Din acest motiv, e posibil ca, dacă nu se ajunge la un acord, un alt antrenor să preia echipa.

Favorit, potrivit jurnaliştilor italieni, să vină la Napoli dacă acordul cu Spalletti nu va fi prelungit, este Rafa Benitez.

Inter, veste proastă înaintea finalei Ligii Campionilor. Henrikh Mkhitaryan ar putea rata partida cu Manchester City

Mijlocaşul armean al echipei Inter Milano, Henrikh Mkhitaryan, este incert pentru finala Ligii Campionilor împotriva lui Manchester City, de pe 10 iunie, de la Istanbul, după ce a suferit o accidentare la coapsa stângă în meciul cu AC Milan (1-0).

  • Finala Ligii Campionilor, Manchester City – Inter, va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro.

Într-un comunicat emis joi, clubul lombard a precizat că internaţionalul armean (95 de selecţii, 32 de goluri) suferă de o "leziune musculară la coapsa stângă", fără a preciza cât timp va fi indisponibil jucătorul de 34 de ani.

Finala Ligii Campionilor cu Manchester City va avea loc, aşadar, la 10 iunie, la Istanbul, iar Henrikh Mkhitaryan ar putea absenta. Rămâne de văzut cu ce informaţii va mai reveni clubul italian până la acel moment.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele