Ultima oră
Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical
Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia” Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia”
Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc” Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc”
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan dublează avantajul gazdelor VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan dublează avantajul gazdelor
Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni
Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor

”Dacă era din America, nu păţea aşa ceva”. Dumitru Dragomir sare în apărarea Simonei Halep

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 12 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21313357/1/fc-voluntari-fc-botosani-liga-1-orange-5-08-2016.jpg

Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunţat că un tribunal independent a suspendat-o pe jucătoarea română de tenis Simona Halep pentru o perioadă de patru ani, ca urmare a unor încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP)

Halep a fost suspendată provizoriu din octombrie 2022, suspendare pe care tribunalul a decontat-o din perioada de ineligibilitate.

Dumitru Dragomir a răbufnit şi consideră că suspendarea drastică se datorează şi faptului că Halep este româncă. Fostul preşedinte al LPF îi recomandă Simonei să se bucure de ce a agonisit în carieră şi să nu pună la suflet cele petrecute în ultimul an.

Dragomir a mai punctat faptul că în cele din urmă Halep ar putea scăpa cu o sancţiune mult mai mică.

 

„Eu cred că vor rămâne până la urmă doar doi ani de suspendare. Ilie Năstase are dreptate în tot ce v-a spus despre acest caz. Dacă era din America, nu păţea aşa ceva. Noi, românii, suntem priviţi altfel! Este o mafie internaţională şi în tenis, fără doar şi poate!

Eu îi recomand Simonei să rămână în continuare o doamnă şi să se bucure de banii pe care i-a câştigat. Dacă rămân aceşti patru ani de suspendare, atunci eu cred că este finalul carierei pentru ea”, a spus Dumitru Dragomir, pentru cei de la ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele