Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

”Dacă era sârb sau croat, peste 3 luni antrena în Italia. Suntem români şi e greu!”. Discurs manifest după ce Răzvan Lucescu a scris istorie şi a câştigat din nou titlul în Grecia | VIDEO EXCLUSIV

Stranieri Publicat pe 20 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21598722/2/profimedia-0829163141.jpg

Echipa greacă PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a învins duminică seara, în deplasare, pe Aris Salonic, scor 2-1, şi a câştigat titlul în Grecia.

Brandon Thomas a deschis scorul pentru PAOK în derby-ul oraşului Salonic şi oaspeţii au condus cu 1-0 din minutul 30. Loren Moron a egalat pentru Aris imediat după pauză, în minutul 47, dar Taison a readus în avantaj echipa lui Lucescu, dintr-o pasă a lui Brandon Thomas, în minutul 62. PAOK a rămas în zece din minutul 78, când Michailidis a primit al doilea galben şi a fost eliminat, dar elevii lui Răzvan Lucescu au rezistat, s-au impus cu 2-1 şi au cucerit titlul în Grecia, cu 80 de puncte. AEK a învins pe Lamia cu 2-0 şi a terminat pe locul al doilea, cu 78 de puncte.

La o zi după marea performanţă, Vasile Miriuţă a avut un discurs manifest în direct la Prima Sport. Antrenorul susţine că tehnicienii români nu ar avea cotă, chiar dacă sunt capabili de lucruri măreţe, iar din această cauză, fiul lui Mircea Lucescu nu antrenează în campionatele de top, după performanţele din ultimii ani. 

”Dacă era sârb sau croat, peste 3 luni antrena în Italia. Suntem români şi e greu!”

”Dacă era un sârb acum şi câştiga campionatul, era în Italia la Genoa, peste 3 luni... sau dacă era croat. Şi Răzvan Lucescu ar merita să antreneze în Italia pentru performanţele pe care le are. 

E fundaşul ăla central. Tudor sau cum îl cheamă... Stankovic... a fost în Italia sau unde? A fost un jucător mare... dar şi Răzvan are campionate câştigate. Suntem români, e cam greu... E o mare, mare performanţă”, a spus Vasile Miriuţă, la Prima Sport.   

 

Este al doilea titlul cucerit de Răzvan Lucescu cu PAOK, după cel din sezonul 2018-19, şi al patrulea trofeu câştigat de român în Grecia cu echipa din Salonic.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele