Ultima oră
Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate
Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro!  Anglia sau Germania!”

Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro! Anglia sau Germania!”
UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro
”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni ”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni
Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil” Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil”
”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Dacă era sârb sau croat, peste 3 luni antrena în Italia. Suntem români şi e greu!”. Discurs manifest după ce Răzvan Lucescu a scris istorie şi a câştigat din nou titlul în Grecia | VIDEO EXCLUSIV

Stranieri Publicat pe 20 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21598722/2/profimedia-0829163141.jpg

Echipa greacă PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a învins duminică seara, în deplasare, pe Aris Salonic, scor 2-1, şi a câştigat titlul în Grecia.

Brandon Thomas a deschis scorul pentru PAOK în derby-ul oraşului Salonic şi oaspeţii au condus cu 1-0 din minutul 30. Loren Moron a egalat pentru Aris imediat după pauză, în minutul 47, dar Taison a readus în avantaj echipa lui Lucescu, dintr-o pasă a lui Brandon Thomas, în minutul 62. PAOK a rămas în zece din minutul 78, când Michailidis a primit al doilea galben şi a fost eliminat, dar elevii lui Răzvan Lucescu au rezistat, s-au impus cu 2-1 şi au cucerit titlul în Grecia, cu 80 de puncte. AEK a învins pe Lamia cu 2-0 şi a terminat pe locul al doilea, cu 78 de puncte.

La o zi după marea performanţă, Vasile Miriuţă a avut un discurs manifest în direct la Prima Sport. Antrenorul susţine că tehnicienii români nu ar avea cotă, chiar dacă sunt capabili de lucruri măreţe, iar din această cauză, fiul lui Mircea Lucescu nu antrenează în campionatele de top, după performanţele din ultimii ani. 

”Dacă era sârb sau croat, peste 3 luni antrena în Italia. Suntem români şi e greu!”

”Dacă era un sârb acum şi câştiga campionatul, era în Italia la Genoa, peste 3 luni... sau dacă era croat. Şi Răzvan Lucescu ar merita să antreneze în Italia pentru performanţele pe care le are. 

E fundaşul ăla central. Tudor sau cum îl cheamă... Stankovic... a fost în Italia sau unde? A fost un jucător mare... dar şi Răzvan are campionate câştigate. Suntem români, e cam greu... E o mare, mare performanţă”, a spus Vasile Miriuţă, la Prima Sport.   

 

Este al doilea titlul cucerit de Răzvan Lucescu cu PAOK, după cel din sezonul 2018-19, şi al patrulea trofeu câştigat de român în Grecia cu echipa din Salonic.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele