Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Dacă este adevărat, este mai oribil decât orice fault de roşu! Sergio Ramos ar fi încercat să câştige Balonul de Aur pe pile

Real Madrid Publicat pe 29 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20757893/1/sergio-ramos.png

Fostul căpitan al echipei Real Madrid, Sergio Ramos, i-ar fi cerut ajutorul preşedintelui Federaţiei Spaniole de Fotbal (RFEF), Luis Rubiales, în urmă cu trei ani, pentru a câştiga Balonul de Aur, notează El Confidencial, potrivit L’Equipe.

“Rubi, bună seara. Sper că tu şi familia ta sunteţi bine. Ştii că nu ţi-am cerut niciodată nimic, dar vreau să fac asta astăzi, pentru că eu cred că este un an special pentru performanţele mele. Mi-ar plăcea să mă ajuţi cât poţi, să pui o vorbă bună la UEFA şi la contactele tale pentru Balonul de Aur. Ţi-aş rămâne recunoscător toată viaţa, nu doar pentru binele meu, ci şi pentru că fotbalul spaniol merită asta. Te salut călduros”, ar fi fost mesajul lui Ramos către Rubiales.  

Răspunsul oficialului ar fi fost următorul: “Bună, Sergio. În primul rând, felicitări. Cred că este un an bun pentru tine să obţii trofeul. Sper că vei avea o finală bună în Liga Campionilor. Bineînţeles, nu depinde de mine decernarea Balonului de Aur, dar te voi ajuta cât pot. Îmbrăţişări călduroase”.

Presupusul demers al lui Ramos a fost, însă, fără succes. În 2019, Balonul de Aur a fost câştigat de Lionel Messi.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele