adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | Cristiano Ronaldo a marcat primul gol pentru Al Nassr! VIDEO | Cristiano Ronaldo a marcat primul gol pentru Al Nassr!
Estonia se gândeşte la boicotarea competiţiei dacă sportivii ruşi primesc permisiunea de a participa Estonia se gândeşte la boicotarea competiţiei dacă sportivii ruşi primesc permisiunea de a participa
VIDEO | Chindia – UTA 2-1. Toni Petrea obţine o victorie mare contra lui Laszlo Balint, care are o situaţie tot mai complicată VIDEO | Chindia – UTA 2-1. Toni Petrea obţine o victorie mare contra lui Laszlo Balint, care are o situaţie tot mai complicată
Alin Dudea a revenit la CSM Reşiţa, după despărţirea de Dinamo. Alin Dudea a revenit la CSM Reşiţa, după despărţirea de Dinamo.
Pe cine ar alege Marian Iancu pentru a opri hegemonia CFR-ului? Fostul patron de la Poli Timişoara, răspuns care poate părea surprinzător Pe cine ar alege Marian Iancu pentru a opri hegemonia CFR-ului? Fostul patron de la Poli Timişoara, răspuns care poate părea surprinzător
Danemarca se opune participării ruşilor la JO din 2024, chiar şi sub drapel neutru
Danemarca se opune participării ruşilor la JO din 2024, chiar şi sub drapel neutru

”Dacă ies ei campioni, ies şi eu”. Gabi Torje a făcut lumină cu privire la despărţirea sa de Farul

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 17 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20985939/1/gtt.jpg

Mijlocaşul lateral Gabriel Torje (33 ani), ultima dată la Farul Constaţa de care s-a despărţit în această iarnă, a semnat un contract cu Genclerbirligi, formaţie aflată pe ultimul loc din eşalonul secund al Turciei.

Torje a vorbit despre plecarea surprinzătoare de la liderul Superligii. El le speră ca foştii săi colegi să câştige titlul.

”A fost o discuţie cu domnul Iaşko, înainte de Crăciun. Mi s-a comunicat că ar fi ok să renunţăm şi asta a fost tot. Nu mi s-a spus ceva în mod special, vreun motiv.

(n.r. dacă ar fi trebuit să discute cu Hagi) Nu ştiu, eu am vorbit cu domnul Iaşko. El m-a sunat, am pregătit toate hârtiile. Mi-am luat la revedere de la toată lumea la Constanţa. I-am mulţumit domnului Hagi pentru modul în care s-a comportat cu mine cât am fost acolo, că m-a ajutat. Asta a fost tot.

Da, a fost o experienţă plăcută, mai ales că m-am reîntâlnit şi am lucrat cu Gică Hagi. M-am bucurat foarte mult. Îi mulţumesc pe această cale.

Sper să aibă un retur de campionat şi un play-off cât mai reuşit, să câştige cât mai multe meciuri şi să iasă campioni. Dacă ies ei campioni, ies şi eu”
, a spus Torje, pentru Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele