Ultima oră
VIDEO | Lazio - AC Milan 0-1. Gazdele au avut trei jucători eliminaţi VIDEO | Lazio - AC Milan 0-1. Gazdele au avut trei jucători eliminaţi
VIDEO | Freiburg - Bayern 2-2. Titlul se îndepărtează de bavarezi VIDEO | Freiburg - Bayern 2-2. Titlul se îndepărtează de bavarezi
Ionuţ Ailenei, prestaţie magistrală cu Dinamo. ”Se cunoaşte oboseala” Ionuţ Ailenei, prestaţie magistrală cu Dinamo. ”Se cunoaşte oboseala”
Fostul jucător din Superliga consideră că fotbalul românesc este în creştere: "Uşor, uşor, ajungem iar acolo" | EXCLUSIV Fostul jucător din Superliga consideră că fotbalul românesc este în creştere: "Uşor, uşor, ajungem iar acolo" | EXCLUSIV
Daniela Stanciu, locul 10 în finală la săritura în înălţime din cadrul Campionatul Mondial Indoor Daniela Stanciu, locul 10 în finală la săritura în înălţime din cadrul Campionatul Mondial Indoor
VIDEO EXCLUSIV | Formaţia din Superliga care ar avea probleme mari în play-out. ”Eu cred că ar putea fi una dintre retrogradate” VIDEO EXCLUSIV | Formaţia din Superliga care ar avea probleme mari în play-out. ”Eu cred că ar putea fi una dintre retrogradate”

”Dacă nu credeam, nu eram aici”. Selecţionerul Edi Iordănescu, reacţie, după tragerea la sorţi foarte norocoasă

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 2 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21407592/1/edi.jpg

Ce noroc am avut! România, în grupă la EURO 2024 cu Belgia, Slovacia şi câştigătoare play-off C (Israel, Islanda, Bosnia sau Ucraina).

Selecţionerul României speră că jucătorii să dea tot ce e mai bun la echipele din club, pentru a putea gestiona provocarea turneului final.

”Cel mai important este că suntem aici, ne vom baza pe munca noastră. De acum totul merge la următorul nivel, e o provocare pe care o îmbrăţişăm, când eşti printre cei mai buni, nu e uşor.

Dacă nu credeam, nu eram aici. Trebuie să dea ce-i mai bun la cluburi, să fie pregătiţi”
, a declarat Edi Iordănescu, conform Sport.ro

Pentru România acesta va fi al şaselea Campionat European în care participă, după ediţiile din 1984, 1996, 2000, 2008 şi 2016. De-a lungul istoriei, "tricolorii" au reuşit o singură victorie la EURO, în 2000, împotriva Angliei.

Naţionala României va avea următorul program la EURO 2024, în cadrul calendarului complet al grupei E:

17 iunie: ROMÂNIA – Play-off B (Munchen), Belgia – Slovacia (Frankfurt)

22 iunie: Belgia – ROMÂNIA (Koln), Slovacia – Play-off B (Dusseldorf)

26 iunie: Slovacia – ROMÂNIA (Frankfurt), Play-off B – Belgia (Stuttgart)

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri