Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Damjan Djokovic, dorit de Gigi Becali. Răspunsul dat de fostul jucător de la CFR Cluj

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 25 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21135651/1/djo.jpg

Gigi Becali vrea să aducă jucători noi la FCSB, după ce ”roş-albaştrii” au ratat pentru al optulea an consecutiv titlul în Superliga. Damjan Djokovic, fostul mijlocaş a lui CFR Cluj, se află pe lista formaţiei bucureştene.

Latifundiarul din Pipera vrea să facă multe schimbări la FCSB după acest sezon, care nu s-a încheiat aşa cum se aştepta el. Becali vrea mai multă forţă în linia de mijloc şi crede că asta i-a lipsit echipei sale în meciul pierdut cu Farul.

Croatul evoluează în momentul acest în Arabia Saudită la Al-Raed, echipa antrenată de Marius Şumudică, dar şansele de a mai rămâne din vară sunt mici.

Cei de la Gazeta Sporturilor scriu că Gigi Becali l-a ofertat pe croat, care nu a declinat, însă ar prefera o ofertă din Turcia sau Emiratele Araba Unite. Un alt impediment pentru FCSB ar fi salariul, Djokovic era remunerat la Al-Raed cu 80.000 de euro, sumă ce nu poate fi achitată în România.

  • Djokovic a strâns 28 de apariţii pentru Al-Raed în acest sezon şi a reuşit două goluri şi o pasă decisivă
  • El este cotat la 250.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com
  • Djokovic are 4 titluri de campion al României şi o Supercupă cu CFR Cluj

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele