adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!” VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!”
VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj” VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj”
Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat
VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!" VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!"
Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat
FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia

Damjan Djokovic, spre grupele Ligii Campionilor! Ofertă uriaşă pe masa croatului ca să o lase pe CFR Cluj

Casa Pariurilor Liga 1 Publicat pe 24 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19459995/1/djokovic-sport-pictures.jpg


Damjan Djokovic, 30 de ani, devine al patrulea jucător important pe care CFR îl pierde în această vară, după Arlauskis, Traore şi Ţucudean. Conform presei din Turcia, mijlocaşul central croat s-a înţeles cu Istanbul Başakşehir, noua campioană a Turciei, unde va primi un salariu de 500.000 de euro anual.

CFR Cluj - Dinamo Zagreb se vede LIVE pe Look Plus, miercuri, de la 21:00

Infectat cu COVID-19, aflat în conflict cu conducerea din cauza modului vocal în care s-a revoltat faţă de neprimirea unor restanţe financiare, Djokovic va pune capăt aventurii în Gruia, anunţă jurnaliştii din Ţara Semilunii. Şi nu va merge la orice echipă, ci la Istanbul Başakşehir, campioana Turciei care va juca direct în grupele Ligii Campionilor 2020/2021 şi care i-a pus pe masă un contract pe doi ani, cu posibilitatea prelungirii pe încă unul: "Transferurile continuă pentru Başakşehir, noua campioană a Superligii din Turcia. Trupa din Istanbul a ajuns la una cord cu Damjan Djokovic, cu care a negociat de ceva timp. Experimentatul jucător, care a mai fost dorit de Gaziantep FK şi Goztepe, a semnat pe doi ani, cu drept de prelungire pe încă un sezon. Başakşehir plăteşte 500.000 de euro!", anunţă, luni dimineaţă, cei de la gazetadamga.com.
 
Om de bază în echipa cu care CFR Cluj a adunat trei titluri consecutive în Casa Liga 1, Djokovic a mai fost dorit în Turcia de către Marius Şumudică, la Gaziantep, dar conducătorii campioanei din Casa Liga 1 s-au opus atunci mutării, considerând că ex-iugoslavul este prea important pentru echipă pentru a fi vândut.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri