Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Dan Alexa e fan Real Madrid, dar nu îi vrea pe ”galactici” câştigători ai Champions League. ”Mi-aş dori o finală Manchester City – Liverpool”

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 27 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20687365/1/mg-5744.jpg

Manşa tur a semifinalei Ligii Campionilor dintre Manchester City şi Real Madrid nu a dezamăgit absolut deloc. În direct la Prima Sport 1, ”cetăţenii” au învins pe teren propriu ”galacticii” cu scorul de 4-3. Într-o partidă în care trupa lui Pep Guardiola a dominat categoric, Karim Benzema a reuşit din nou să îi menţină miraculos pe spanioli în viaţă. Un rol important l-a jucat şi arbitrul român Istvan Kovacs, care a avut de luat două decizii cruciale, excelent judecate.

Partida a fost analizată şi de Dan Alexa. Tehnicianul este fan al celor de la Real Madrid, dar, surprinzător nu îi vrea în finală. El speră să avem parte de un duel pentru trofeu 100% britanic.

„Sunt fan Real Madrid, dar mi-aş dori o finală Manchester City – Liverpool, pentru că sunt şi rivale în campionat şi joacă cel mai spectaculos fotbal din Europa. Au ritmul cel mai bun. Mi-aş dori o finală City – Liverpool, pentru că sunt cele mai bune echipe din Europa, în acest moment. Realul este cel mai mare şi mai galonat club din istorie, aşa că îmi permit să mai las o finală de la mine.

Sunt fan Real, dar îmi place foarte mult Pep Guardiola. Îşi domină adversarii indiferent de stadionul pe care joacă şi de numele celui pe care îl are în faţă. Echipa sa are un joc de posesie incredibil. Fiind antrenor, ştiu cât de greu este de implementat un asemenea stil de joc şi o asemenea posesie. L-am văzut doar o dată pe Guardiola să se apere, în repriza a doua cu Atletico Madrid, şi a făcut bine şi acel lucru”,
a spus Alexa, pentru cei de la sport.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri