Ultima oră
Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!”  | VIDEO EXCLUSIV

Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii” VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii”
Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei
VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio
VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute” VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute”
VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea

Dan Alexa îl consideră vinovat pe Marius Croitoru pentru situaţia în care se află FC Botoşani

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 5 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21410779/1/fc-botosani-fc-hermannstadt-superliga-superbet-04-09-2023.jpg

Dan Alexa a plecat recent de la FC Botoşani. Tehnicianul, adus în locul lui Marius Croitoru pentru a redresa echipa, nu a reuşit să scoată formaţia moldoveană din criză.

În acest moment, FC Botoşani se află pe ultimul loc în Superligă.

Dan Alexa a explicat, în cadrul "Un Podcast", că relaţia pe care a avut-o cu Valeriu Iftime a fost una bună şi că echipa încă are şanse să se salveze de la retrogradare.

Nu acelaşi discurs l-a avut şi când a vorbit despre felul cum s-a făcut lotul în vară. Marius Croitoru este cel care antrenase formaţia înainte de venirea lui Alexa. 'Chirurgul" consideră că motivul pentru care FC Botoşani se află în actuala situaţie este felul cum a fost alcătuit lotul în vară.

"Greu (n.r. cum a fost la FC Botoşani). O perioadă complicată, pentru că am ajuns într-un moment foarte greu. Am început bine la nivel de joc, am avut în primele trei jocuri trei rezultate de egalitate, dintre care două puteam să le câştigăm.

Apoi am pierdut cu Craiova, am avut un program foarte greu. Una peste alta, o nereuşită, lucrurile sunt foarte clare, lăsând deoparte motivele, mi-aş fi dorit să reuşesc mai mult, din păcate nu s-a putut şi am preferat să plec, pentru că nu îmi place să stau acolo unde simt că nu pot să ajut şi nu pot să mă implic 100%.

Sigur că puteam face mai mult. Analizând situaţia, s-au făcut nişte greşeli, din punctul meu de vedere, mari în vară. S-a făcut un lot dezechilibrat din punct de vedere al poziţiilor. Când pui pe hârtie un lot este foarte important să găseşti un echilibru, la Botoşani a lipsit asta.

Foarte mulţi jucători străini, mulţi în afara listei. Automat apar foarte mult probleme în momentul în care ai cinci-şase jucători pe care nu poţi să îi foloseşti, dar trebuie să se antreneze.

S-au făcut nişte greşeli. Au anumiţi jucători foarte buni cu calităţi certe, din păcate pentru ei le-a lipsit şi şansa în multe momente.

E un moment greu, dar nu e nimic pierdut. Dacă mă întrebi pe mine, dacă Valeriu Iftime face paşii corecţi în perioada asta de iarnă au şanse să se salveze de la retrogradare.

Valeriu Iftime, tipul patron foarte carismatic, foarte smart, e foart deştept. Îl respect foarte mult. Îmi place tot timpul să respect oamenii cu care am lucrat, indiferent de situaţii, indiferent cum plec." a declarat Dan Alexa, în cadrul "Un Podcast".

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri