Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Dan Nistor, aproape plecat de la Universitatea Craiova. Mijlocaşul e dorit de altă formaţie din Superliga

CS Mioveni Publicat de Daian Cutu pe 26 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20790573/1/nistor.jpg

Universitatea Cluj şi Universitatea Craiova au terminat indecis, scor 1-1, meciul de la Cluj, disputat duminică, în a doua etapă a Superligii. Ambele echipe au câte două puncte în clasament după primele două etape.

La o zi după meci, doi jucători importanţi din lotul oltenilor au fost excluşi pe perioadă nedeterminată. Cei de la Fanatik scriu că este vorba despre Ionuţ Vînă (27 de ani) şi Dan Nistor (34 de ani). Acestora se reproşează atitudinea pe care o etalează la antrenamente şi în meciuri.

Nistor îşi poate găsi rapid echipă

Mijlocaşul ar putea ajunge la CS Mioveni, unde ar avea locul de titular asigurat. Nistor a fost aproape să ajungă vara această la gruparea piteşteană la schimb pentru Bogdan Rusu, dar negocierile au picat.

Primarul din Mioveni confirmă interesul pentru mijlocaş, dar a punctat că nu îi poate oferi salariul pe care-l încasează la Craiova.

 

”Îl vrem, conducerea consideră că e cel mai bun mijlocaş central din România. Nu ne interesează în momentul de faţă statutul lui, noi îl vrem, dar nu îl putem aduce la salariul pe care îl are la Craiova.

Suntem o echipă micuţă, dar vom creşte. E un jucător născut în Rucăr, a fost la Internaţional Piteşi, apoi la noi. Practic s-ar întoarce acasă.

Îi asigur însă pe toţi iubitorii fotbalului din Mioveni că această echipă nu va retrograda şi vom face tot ce ţine de noi ca echipa să rămână în prima ligă.

S-au scris multe lucruri neadevărat despre Mivoeni, dar, ştiţi cum e, când lucrurile nu merg, primarul de vină, iar când, merg, nu mai zice nimeni nimic”
, a declarat Ion Georgescu pentru cei de la Orange Sport.

  • Nistor a înregistrat 100 de partide pentru Universitatea Craiova, în care a marcat 16 goluri şi a oferit 16 pase decisive, alături de care a câştigat o Cupă a României şi o Supercupă. 
  • Nistor are şapte apariţii pentru naţionala României.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele