Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Dan Nistor, prestaţie excelentă contra celor de la UTA Arad. ”Încet îmi revin”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 23 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20896882/1/nistor.jpg

Universitatea Craiova a câştigat în deplasare, scor 2-1, meciul cu formaţia UTA Arad, din etapa a 15-a a Superligii.

Abeid a deschis scorul pentru gazde, în minutul 13. În primul minut de prelungire al primei reprize, Baiaram a egalat cu o lovitură de cap, la centrarea lui Nistor. Arădeanul Anton a fost eliminat în minutul 50, pentru un al doilea cartonaş galben, iar craiovenii au preluat conducerea pe tabelă prin acelaşi Baiaram, cu un gol din pasa lui Nistor, care a fost unul din cei mai buni oameni de pe teren.

”Au venit assist-urile. Am avut o perioadă grea, nu prea am jucat, nu prea am fost în echipă, dar încet îmi revin şi o să fiu acel Nistor pe care îl ştie toată lumea. Important e că am câştigat, dar scorul trebuia să fie mai mare.

Începem toate meciurile de la 1-0. Să nu mai facem aceste greşeli şi să nu mai fim nevoiţi să întoarcem scoruri. Nu ştiu ce s-a întâmplat între Marian Copilu şi conducere. A fost decizia conducerii. Îi doresc multă baftă acolo unde merge.

Eu trebuie să îmi văd de viaţa mea, de fotbalul meu, de familia mea, restul nu mai contează”,
a declarat Nistor, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri