Ultima oră
”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi ”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi
VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine” VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine”
VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul fostelor campioane VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul fostelor campioane
CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin
Emma Răducanu, eliminată de liderul WTA Iga Swiatek în sferturi la Stuttgart Emma Răducanu, eliminată de liderul WTA Iga Swiatek în sferturi la Stuttgart
Mesaj pentru Horia Tecău Mesaj pentru Horia Tecău

Dan Petrescu a decis unde va antrena din vară! UPDATE: Reacţia clubului CFR Cluj

CFR Cluj Publicat pe 18 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21125952/1/dan-petrescu-fotbal-show.png

UPDATE: Din informaţiile oferite de CFR Cluj, în urma celor declarate de Cristian Balaj, Dan Petrescu a luat decizia să continue în Ardeal şi din vară, chiar dacă existau indicii că sunt şanse să plece la finalul întrecerii.

Conform fostului arbitru, Petrescu se simte bine la Cluj şi vrea să rămână, mai având contract cu formaţia patronată de Neluţu Varga în vara lui 2024.

Nu este adevărat că Neluţu Varga l-a sunat pe Marius Şumudică. Au discutat pentru că Şumudică, din ce am aflat, îi trimitea mesaje domnului Varga şi vorbeau uneori. Nu i s-a propus lui Şumudică să preia echipa.

Şi în declaraţia lui Marius Şumudică, pe care am citit-o foarte atent, reiese că doar a vorbit cu domnul Varga, el vorbeşte cu foarte multă lume. Şumudică nu spune nicăieri că i s-a propus postul de antrenor.

Nu are legătură cu CFR Cluj. Mi se pare mult prea mult. Există oameni care zgârie uşa, ca pisica. Dan Petrescu se simte foarte bine la Cluj şi vrea să rămână”, a spus Balaj pentru Fanatik.


Informaţiile iniţiale 

Dan Petrescu poate pleca din România în vară, la finalul campionatului actual, dat fiind faptul că echipa CFR Cluj nu mai are şanse să ia titlul. Antrenorul a început, se pare, discuţiile cu anumite formaţii din afară şi are două propuneri clare, din zona bogată a fotbalului.

Petrescu mai are contract cu CFR Cluj şi din vară, acordul nu expiră în finalul întrecerii. Cu toate acestea, din cauza situaţiei financiare şi a rezultatelor din ultima perioadă mai ales, conform GSP, Neluţu Varga şi Dan Petrescu iau în calcul despărţirea.

Trebuie reamintit că acum ceva timp existau informaţii că sunt discuţii pentru prelungirea contractului în vigoare. Acum, e posibil să ajungă în Arabia Saudită sau Qatar.

Dan Petrescu, anunţ-şoc! Anunţa la Fotbal Show că vrea să plece din ţară

Dan Petrescu ia în calcul plecarea din România, din cauza arbitrajelor pe care le consideră potrivnice CFR-ului. Antrenorul campioanei a declarat, în emisiunea Fotbal Show de la Prima Sport 1, că e pregătit să părăsească ţara la finalul contractului cu CFR Cluj, care e scadent peste un an şi trei luni.

Dan Petrescu a venit în emisiunea moderată de Vlad Măcicăşan cu o serie de puncte clare cu privire la greşelile de arbitraj pe care le consideră contra CFR-ului şi a afirmat că aceste detalii îl fac să plece din ţară, să părăsească din nou România.

Data trecută, după ce a ales o destinaţie în afară, tot din cauza arbitrilor a făcut-o. O poate face şi acum, după cum a declarat în urmă două săptămâni.

Da, normal că aş pleca din ţară! Mă gândesc să plec din ţară, data trecută tot din cauza arbitrajelor am plecat, nu mai suportam! Nu se poate aşa ceva, arbitraje într-o singură direcţie! Doamne fereşte!

Am contract cu CFR un an şi trei luni, trebuie să îl respect, apoi normal că nu mai vreau, ce să mai vreau? Nu se poate aşa ceva! În Europa nu iau galbene, în România am patru. Nu le iau că sunt eu... le iau pentru ce se întâmplă. Mă gândesc să plec din această vară, este o posibilitate. Dar, deocamdată, am contract”, a spus Dan Petrescu în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele