Ultima oră
Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali" Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali"
Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul” Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul”
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate
Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off
"U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană "U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană
Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%” Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%”

Dan Petrescu, anunţ-şoc! Vrea să plece din ţară: ”Mă gândesc să plec din această vară, este o posibilitate” | EXCLUSIV

CFR Cluj Publicat pe 8 mai 2023
mail-share icon Email

Dan Petrescu ia în calcul plecarea din România, din cauza arbitrajelor pe care le consideră potrivnice CFR-ului. Antrenorul campioanei a declarat, în emisiunea Fotbal Show de la Prima Sport 1, că e pregătit să părăsească ţara la finalul contractului cu CFR Cluj, care e scadent peste un an şi trei luni.

Dan Petrescu a venit în emisiunea moderată de Vlad Măcicăşan cu o serie de puncte clare cu privire la greşelile de arbitraj pe care le consideră contra CFR-ului şi a afirmat că aceste detalii îl fac să plece din ţară, să părăsească din nou România.

Data trecută, după ce a ales o destinaţie în afară, tot din cauza arbitrilor a făcut-o.

Da, normal că aş pleca din ţară! Mă gândesc să plec din ţară, data trecută tot din cauza arbitrajelor am plecat, nu mai suportam! Nu se poate aşa ceva, arbitraje într-o singură direcţie! Doamne fereşte!

Am contract cu CFR un an şi trei luni, trebuie să îl respect, apoi normal că nu mai vreau, ce să mai vreau? Nu se poate aşa ceva! În Europa nu iau galbene, în România am patru. Nu le iau că sunt eu... le iau pentru ce se întâmplă. Mă gândesc să plec din această vară, este o posibilitate. Dar, deocamdată, am contract”, a spus Dan Petrescu în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Dan Petrescu a revenit cu explicaţii după CFR - U. Craiova

Dan Petrescu a fost invitat în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, la 24 de ore după finalul derby-ului CFR Cluj – U. Craiova, terminat la egalitate, 1-1. Antrenorul ardelenilor a vorbit pe larg despre fazele pe care le-a considerat a fi împotriva formaţiei sale şi care au contribuit decisiv la rezultatul final, la remiză.

Dan Petrescu a criticat şi deciziile de arbitraj luate cu VAR, pe durata sezonului regular şi a play-off-ului, dar şi a ceea ce s-a întâmplat în duelul cu oltenii, eliminarea anulată a lui Andrei Ivan, dar şi golul marcat de acelaşi Ivan, prin care s-a făcut 1-1, pe care mulţi l-au considerat ca fiind validat eronat, cum că arbitrul din camera VAR nu a trasa linia de offside la nivelul umărului, ci la nivelul piciorului jucătorului oltenilor.

Explicaţiile lui Dan Petrescu, din emisiunea Fotbal Show:

Încă sunt la cald, a fost un meci important pentru noi, în care s-au întâmplat foarte multe lucruri, din nou contra echipei noastre! Nu am venit să caut scuze pentru mine şi jucători, am venit să vedem fazele şi să îmi explice cineva cum, în play-off, au fost şapte mari greşeli, toate la VAR contra CFR-ului. Nici măcar o decizie VAR nu a fost pro CFR.

Mi se pare incredibil că la partida cu Craiova, arbitrul Radu Petrescu a fost aproape de fază, a auzit zgomotul cum a fost faultat Boateng, dă roşu corect, iar apoi merge la VAR să mai verifice faza. Ce ai văzut tu la trei metri, să îţi spună arbitrul care a văzut la televizor? Apoi, îmi spui că nu e roşu? Deja ştii că orice decizie VAR e împotrivă, când vezi că se analizează. Bă, e VAR, e clar, e contra noastră.

După aceea, avem un penalty clar, nu s-a dus la VAR să vadă. Am avut şapte penalty-uri în play-off şi am primit zero. Nu există în istoria fotbalului aşa ceva!

(N.r. – Analiza eliminării anulate la Ivan) Vede clar Radu Petrescu că e roşu, talpă, săracul Boateng nu a mai putut juca în repriza a doua, a trebuit să îl scot! E incredibil aşa ceva, uite cum cade. Nu am văzut aşa ceva în lume! De ce mai ai nevoie de VAR dacă eşti acolo? Ce încredere să mai am în arbitrul român? E un arbitru de top!

Mi se spune să tac, pentru că... nu, eu spun adevărul. Eu, la Urziceni, nu luam campionatul cu români.

(N.r. – Golul validat al lui Ivan) Ivan, săracul, nici nu s-a bucurat, era în offside. Nu s-a tras linia la nivelul umărului. Când se trage linia la cap, când se trage la picior, când se trage la umăr, niciodată unde trebuie. Toate deciziile au fost contra CFR-ului! Dacă erau arbitrajele ca în Italia, cu robotul, acum aveam opt puncte în plus”.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele