Ultima oră
Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie. Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie.
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”

Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 19 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21564468/1/ss-lazio-roma-cfr-cluj-europa-conference-league-16-02-2023.jpg

CFR Cluj a fost învinsă, scor 5-1, de Farul, vineri seară.

Neluţu Varga a anunţat, în urmă cu o săptămână, că Dan Petrescu va reveni la echipă, dar doar după încheierea actualului sezon.

În urma înfrângerii de la Ovidiu, s-a născut un mare semn de întrebare: Ar trebui să revină Petrescu mai repede în Gruia? 

Prezent la emisiunea Fotbal Show, Claudiu Keşeru a vorbit despre această situaţie. Fostul atacant îndeamnă la calm, dar a punctat că acesta este momentul perfect pentru revenirea "Bursucului".

"Acum cred ar fi momentul să vină. Ce e important după un cinci la unu? Scorul e destul de mincinos, când privim imaginea de ansamblu a meciului, încât să nu dramatizeze atât de mult rezultatul, ci să se poată focusa pe conţinut meciului, care nu e tot de aruncat, la fel ca în victoria din Giuleşti cu Rapidul, unde nu a fost totul excepţional.

Când nu avem nevoie de rezultate? E uşor să dramatizeze tot. Trebuie să vedem cum putem să scoatem lucrurile la capăt, în general, în orice situaţie. Aici cu atât mai mult, că mai au nişte meciuri de jucat.

Nu ar ajuta cu absolut nimic să dramatizeze, să se caute ţap ispăşitor", a spus Claudiu Keşeru, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele