Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5
Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid

Dan Petrescu e din nou pe cai mari. ”Nu ştiu dacă a câştigat cineva aici la Praga, cred că doar Barcelona”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 7 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20880890/1/dan-petrescu-si-a-gasit-cu-greu-cuvintele-dupa-eliminarea-rusinoasa-cu-pyunik-erevan-parca-sunt-blestemat-12-size7.jpg

CFR a dat lovitura la Praga! Campioana României a învins Slavia, scor 1-0, graţie unui gol marcat de Rangelo Janga şi are şanse reale de a se califica în primăvara europeană.

Dan Petresu s-a declarat extrem de fericit de victoria din Cehia, însă a recunoscut că elevii săi au avut noroc.

 „Exact ce am zis înainte de meci: trebuie să avem un portar inspirat, să avem puţin noroc, am ţinut doi atacanţi, chiar dacă au venit peste noi şi ne-au dominat.

În opinia mea, nu ştiu dacă a câştigat cineva aici la Praga, cred că doar Barcelona. Pentru mine, victoria asta e mai mare şi decât cea cu Celtic, pentru că adversarul mi s-a părut fantastic. Un joc excelent. Mi se pare că este jumătate de minune această victorie, care ne face, nu ne face, să intrăm şi noi în calcule pentru calificare.

Am pierdut nemeritat cu Sivasspor, astăzi am câştigat cu noroc. Oricine vine aici câştigă doar cu noroc.

După meciul cu Ballkani când am zis că rezultatul e bun, foarte multă lume a fost supărată, şi pe la club şi prin ziare. Fotbalul din Kosovo, din păcate pentru noi, a luat-o în faţa României. Asta e realitatea. S-au dus să dea 4 goluri în deplasare la Siva, e o victorie fantastică pentru ei. Va pune probleme tuturor echipelor.

Spiritul de echipă a fost foarte bun. Nu ştiu cum puteai să câştigi altfel aici, pentru că jucătorii lor au un joc de atac fantastic. Mă bucur foarte mult, am făcut multe lucruri bune la CFR, dar ştiţi şi voi cum e: la prima înfrângere se uită. Eu sunt mulţumit de munca mea şi îmi văd de treaba mea în continuare.

Nu vreau să vorbesc de alte echipe. Mă concentrez doar la CFR. Cred că nu e nicio grupă aşa strânsă ca a noastră. În opinia mea, favorită certă este clar Slavia.

Au voie să bea o bere (n.r. băieţii). Eu nu beau bere, o să beau ceai”
, a spus Petrescu, la Pro Arena.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele