Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Dan Petrescu e mulţumit, deşi CFR Cluj a pierdut clar cu Sivasspor. ”A fost unul dintre cele mai bune meciuri ale noastre”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 28 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20901619/1/pet.jpg

Campioana României CFR Cluj a cedat umilitor, la scor de neprezentare, pe terenul turcilor de la Sivasspor în etapa a 5-a din Grupele Conference League.

Dubla lui Yatabare (22’ şi 73’) şi autogolul lui Janga (64’) au consemnat succesul gazdelor.

Deşi echipa sa a pierdut clar, Dan Petrescu a fost mulţumit de joc. Tehnicianul a punctat că urmează meciul decisiv pentru calificarea în primăvara europeană, contra kosovarilor de la Ballkani.

”La cum s-a jucat a fost unul dintre cele mai bune meciuri ale noastre, în prima repriză am luat gol din offside, am avut avut 3 ocazii mari, apoi am luat şi autogol... A trebuit apoi să risc, ştiam că ei vor fi periculoşi dacă le dăm spaţii.

Am pierdut, 0-3, nu e bine, dar e bine că suntem în continuare în cărţi, la mâna noastră, să câştigăm joi cu Ballkani şi ne calificăm în primăvara europeană. Nu-mi reproşez nimic.

Sivasspor are jucători de mare, mare calitate, orice jucător de la ei joacă în naţională şi câştigă bani foarte mulţi. Dar meritam mai mult din cele două meciuri cu ei. Dar ăsta e fotbalul, cu Slavia poate nu meritam chiar 6 puncte”
, a declarat Petrescu la finele partidei, pentru Pro Arena.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele