Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

Dan Petrescu ”i-a tras de urechi” pe contestatari după eşecul cu Lazio: ”E mult timp de când nu se întâmplă asta”. Declaraţie marcă înregistrată după jocul din Italia

CFR Cluj Publicat pe 17 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21021432/1/dan-petrescu-2023-1.jpg

Dan Petrescu a precizat, la conferinţa de presă de la finalul partidei Lazio – CFR Cluj, că diferenţa de valoare s-a văzut pe teren, la Roma, chiar dacă echipa lui a evoluat cu om în plus încă din prima repriză. Deşi CFR Cluj are un lot foarte stufos şi unul valoros pentru campionatul din România, nu poate face mare lucru în meciurile cu echipele importante din întrecerile de top, e părerea lui Petrescu.

Însă, Dan Petrescu speră că jucătorii săi vor putea face un retur bun la Cluj şi ar putea să se impună şi, poate, să meargă mai departe. Antrenorul ardelenilor a avut un mesaj şi pentru contestatari, anume că un eşec cu Lazio e ceva normal, pentru că fotbalul românesc este într-o scădere permanentă.

Acesta e lotul pe care îl avem, lipsa de valoare s-a văzut. Savic costă 100 de milioane, Immobile 100 de milioane de euro. Nu am ce să le reproşez jucătorilor mei, vrem mai mult, dar trebuie să fim realişti. În fotbalul românesc nu mai suntem realişti de ceva timp!

Lazio e favorită acum, dar fotbalul e fotbal, poate putem să ne impunem la retur. Vom încerca să câştigăm. Problema e că peste două zile avem meci în campionat.

(N.r. - Despre eliminarea acordată lui Lazio) Arbitrul a fost englez, dacă a dat roşu, înseamnă că a fost cartonaş roşu”, a spus Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Reacţie dură la adresa lui Dan Petrescu, după Lazio – CFR 1-0: ”Varză a la Cluj”

CFR Cluj a pierdut cu Lazio, la Roma, scor 0-1, dar încă mai speră la calificarea în faza următoare a Conference League. Însă, primele reacţii de după eşecul din Italia nu sunt cele mai bune, iar în acest sens a avut o afirmaţie categorică şi Cristian Bud, fost atacant al CFR-ului.

CFR Cluj a avut o prestaţie modestă chiar dacă a avut om în plus, iar Bud a făcut haz de necaz şi a declarat că jocul campioanei României a fost ”varză a la Cluj”. Atacantul l-a luat la rost pe Dan Petrescu, despre care a spus că principalul obiectiv al său a fost să nu ia multe goluri de la Lazio.

Ce să mai zici? Un meci foarte slab făcut de CFR Cluj. Este păcat. A fost o şansă foarte bună pentru un rezultat pozitiv.

Cred că ăsta a fost obiectivul lui Dan Petrescu, să ia cât mai puţine. Nu s-a adaptat şi nu ai cum să emiţi pretenţii cu un aşa joc. Au avut un şut pe poartă, al lui Malele. Nici dacă făcea portarul infarct nu intra mingea.

Nu ai venit cu centrări, nu ai pus presiune. Cu mijlocul acela e greu să construieşti. A fost «varză à la Cluj». Ăsta e adevărul, o evoluţie foarte ştearsă. Chiar n-am văzut nimic.

Asta e. Jocul nu dă motive de optimism, dar cu rezultatul poţi spera. Poate la retur vor prinde toţi o zi bună”, a spus Cristi Bud la GSP.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele