Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Dan Petrescu, întrebat dacă s-a gândit la demitere: "Asta mi-a spus preşedintele Cristi Balaj". De ce are mereu geanta făcută

CFR Cluj Publicat pe 15 iul 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20776452/1/dd.jpg


Înfrângerea ruşinoasă contra lui Pyunik Erevan în primul tur al Ligii Campionilor nu l-a făcut pe Dan Petrescu să se gândească la demitere. Antrenorul a dezvăluit, vineri, că a primit asigurări din partea lui Cristi Balaj că va fi lăsat în continuare să-şi facă treaba, dar a recunoscut că poate pleca oricând de la campioana României, dacă rezultatele nu-l ajută.
 
"Nu! În niciun caz! Clar, obiectivul e să ajungem în grupe. Dacă ajungem în grupe şi avem parcurs bun în campionat, ne putem reveni. Oricine e antrenor aici e sub presiune, inclusiv Dan Petrescu, inclusiv dacă vine Mourinho. Preşedintele clubului, Balaj, mi-a zis să stau liniştit, să-mi fac treaba", a spus Petrescu.
 
Fostul fundaş dreapta a continuat, apoi, într-o notă ceva mai pozitivă, transmiţând că are încredere că va câştiga un nou titlu şi va duce echipa în grupele Conference. Totuşi, Petrescu e conştient că aventura sa în Gruia se poate termina în cazul în care rezultatele nu sunt pe placul conducerii:
 
"Vom ajunge unde ne dorim, adică în grupele Conference League şi vom câştiga campionatul. Eu sunt convins de asta, cu grupul care e acum. Sincer, a fost şi drumul ăsta până la Arad, cinci ore cu autocarul, care a fost prea mult….
 
Să nu uităm lucrurile bune pe care le-am făcut aici, în perioada în care am stat. În Europa, cu mine antrenor, au fost rezultate excelente, niciodată slabe. Rezultate foarte bune, care au adus foarte mulţi bani clubului. Dacă clubul are încredere în Dan Petrescu, ştiţi că până la urmă rezultatele vor veni. Rezultatele vor veni 100%, cât timp voi fi aici.
 
Eu nu voi pleca de aici, decât poate în momentul în care nu mai avem şanse la Europa, la grupe. N-are ce să mă deranjeze, sunt obişnuit cu această meserie. E posibil orice la fotbal, poate când ies de aici, să zică: ’Vezi, că trebuie să pleci!’. Eu am geanta făcută", a mai punctat "Bursucul".
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele