Ultima oră
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal

Dan Petrescu pleacă de la CFR. Neluţu Varga, atac direct: "Bate câmpii. Ne punem la masă şi discutăm rezilierea!"

CFR Cluj Publicat pe 19 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20863441/1/1595929643645.jpg


Devine din ce în ce mai clar că ruptura dintre Dan Petrescu şi CFR Cluj se va produce. Neluţu Varga, patronul campioanei ultimilor cinci ani, a avut o ieşire dură la adresa antrenorului şi a anunţat că-l aşteaptă pe acesta la discuţiile privind rezilierea contractului.
 
Dezamăgit de rezultatele din acest sezon, Neluţu Varga î le reproşează public lui Petrescu şi îi transmite antrenorului că, până acum, nu a câştigat nici banii cu care e plătit. Astfel, sfârşitul celui de-al treilea mandat al lui SuperDan e foarte aproapte, urmând ca discuţiile decisive pentru reziliere să aibă loc după meciul cu FC Argeş:
 
"Bate câmpii! I-am făcut absolut toate poftele şi singurul lucru care mă interesa erau rezultatele. (...) Dragostea cu sila nu se poate face! Ne punem la masă şi discutăm condiţiile rezilierii. Nu voi fi rigid.
 
Până acum, nici măcar salariul lui nu şi l-a câştigat din performanţele acestui sezon. Dacă ne raportăm la bugetul clubului, e o discrepanţă serioasă între ce a adus prin rezultate şi ce cheltuim. Fireşte că sunt nu nemulţumit, ci foarte nemulţumit! 
 
Cum să mă simt altfel când am băgat atâţia bani în jucători şi ajungem să pierdem în Conference League cu ciuca bătăilor? E ceva care nu mai funcţionează. S-a instaurat un blocaj pe care nu mi-l explic acum", a spus Varga, pentru Playsport.ro.

Miza discuţiilor va fi clauza de reziliere a contractului lui Petrescu, în valoare de 400.000 de euro. Fostul fundaş dreapta le-a dezvăluit deja apropiaţilor că s-ar mulţumi şi cu 200.000 de euro pentru a pune capăt celui de-al treilea mandat la CFR.

Sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă, Petrescu s-a arătat deranjat de zvonurile privind plecarea sa şi a anunţat că e gata să renunţe, dacă Neluţu Varga nu e mulţumit de performanţele sale:
 
"Eu nu înţeleg de unde vine această presiune, nu înţeleg de niciun fel. În primul meu an aici, am câştigat campionatul şi am plecat, da. Am revenit, am luat iar campionatul, am dus echipa în grupele Europa League, am ajuns până în primăvară. Anul următor, am câştigat iar campionatul, iar ne-am dus până în Grupele Europa League. Nici atunci nu era lumea mulţumită. După 6 luni, iar au fost probleme, iar m-au întors, iar m-au chemat, iar am luat campionatul, iar am ajuns în grupe.
 
Băi băieţi, dacă s-a plictisit lumea să ia campionate şi să meargă în grupele europene, nicio problemă, plec. Mai mult să iau campionatul şi să merg în grupele europene nu pot să fac. Poate vine altul şi ia Champions League. Ia campionatul şi ajunge în grupele Champions League", e mesajul transmis de fostul fotbalist al lui Chelsea Londra.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele