Ultima oră
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Dan Petrescu poate pleca de la CFR Cluj! ”E o ofertă foarte mare”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 20 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20712600/2/pd.jpg

CFR ar putea să-l piardă din nou pe Dan Petrescu (54 de ani). ”Bursucul” a declarat că are o ofertă foarte mare şi ar putea pleca oricând din Gruia.

Singura condiţie este să achite clauza de reziliere de 600.000 de euro, o sumă fabuloasă raportat la salariul său anual, care este de 300.000 de euro. Petrescu este la al treilea mandat pe banca CFR-ului şi a bifat patru titluri cu ardelenii în Casa Liga 1.

”Dacă vrei, vă arăt telefonul. E o ofertă foarte mare. Dacă vreau, mâine pot să plec. Plătesc clauza şi plec. Oferta e în buzunar, dar dacă mă simt bine undeva şi cred că pot face performanţă de ce să plec?” a spus tehnicianul campioanei, pentru Pro TV şi Sport.ro

Criticile l-au făcut pe Dan Petrescu să răbufnească: ”Primesc sfaturi de la antrenori care n-au făcut nimic în Liga 1 şi asta deranjează”

 

Criticile primite din toate părţile l-au făcut pe Dan Petrescu să reacţioneze. Antrenorul CFR-ului nu înţelege de unde vin toate cuvintele urâte în dreptul său, scoţând în evidenţă că a făcut numai bine fotbalului românesc, atât prin evoluţiile de la echipa naţională, cât şi prin evoluţiile de la echipele din afara României.

Petrescu s-a luat şi de analiştii TV care au încercat să activeze ca antrenori dar care n-au avut mare succes. Le-a dat peste nas acestora, spunând că nu au ajuns şi nu vor ajunge la nivelul pe care l-a atins el ca tehnician.

S-a întrecut măsura, am fost criticat. Mi-am făcut datoria faţă de ţară ca jucător, am scos lumea pe străzi, am jucat la Chelsea. Ca antrenor, pe unde am fost mi-am făcut datoria, dar niciodată nu am fost apreciat la adevărat mea valoare. E normal să fii criticat, dar la mine s-a depăşit limita. Au fost foarte mulţi oameni pe care i-am ajutat, dar acum mă critică.

Am început să primesc sfaturi de la antrenori care n-au făcut nimic în Liga 1 şi asta m-a deranjat. Până la urmă, am câştigat iar campionatul. Parcă anul acesta am fost mai mult apreciat la Cluj. Nu ar fi corect să dispară criticile, dar să fie constructive.

Nu trebuie să jigneşti omul, echipa, că joacă nu ştiu ce fotbal”, a declarat Dan Petrescu într-un interviu pentru Prima Sport.

Dan Petrescu i-a răspuns lui Mihai Stoica

Dan Petrescu i-a răspuns lui Mihai Stoica. Oficialul FCSB-ului l-a tot atacat pe antrenorul CFR-ului de-a lungul acestui sezon, iar acum a venit şi reacţia campionului României. Fostul fundaş de bandă a fost ironic la adresa oficialului bucureştenilor, despre care a spus că atunci când au lucrat împreună, la Unirea Urziceni, a luat trofee, iar acum nu mai reuşeşte acest lucru.

În plus, Petrescu l-a ironizat pe Stoica şi prin prisma faptului că nu a jucat fotbal la nivelul la care a făcut-o el, în Premier League, pentru naţionala României şi aşa mai departe. Şi analiştii şi antrenorii care apar la TV au fost luaţi la ochi de Petrescu.

Ce treabă am eu cu Mihai Stoica? A spus multe lucruri, dar i-am răspuns. El când era cu mine era campion, acum nu mai e. E simplu! El a jucat la Steaua, a dat cu piciorul? Ce mare stelist se dă el? El nu a jucat finale. Să zică ce vrea. Care e nivelul meu şi care e nivelul lui? Să îşi vadă de treaba lui şi să facă rezultate. Să stea pe la televiziuni.

Antrenorii care stau la televiziuni, sunt liberi. Sunt antrenori la televiziuni. Stai, bă, acasă!”, a declarat Dan Petrescu într-un interviu pentru Prima Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele