Ultima oră
Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”

Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Dan Petrescu pregăteşte un transfer din play-off: Mihai Popa, pe lista CFR-ului!

CFR Cluj Publicat pe 10 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20701449/1/mp.jpg


CFR Cluj se află în plină luptă cu FCSB pentru titlul de campioană a României, dar gândul lui Dan Petrescu nu stă doar la finalul campionatului, ci şi la pregătirea stagiunii următoare. Iar SuperDan vrea să rezolve una dintre probleme, cea a portarului, prin aducerea lui Mihai Popa (21 de ani), goalkeeper cu cifre foarte bune în acest sezon în tricoul celor de la FC Voluntari.
 
În Gruia, se obişnuia ca Arlauskis să apere un sezon întreg şi să ofere siguranţa necesară, dar, odată cu plecarea cu scandal a lituanianului, postul de goalkeeper a devenit o problemă. Cristi Bălgrădean e departe de forma care l-a consacrat, tânărul Otto Hindrich a primit încredere până la un punct, iar lupta din finalul stagiunii va fi purtată de ardeleni cu croatul Letica între buturi. O situaţie deloc normală în fotbalul mare, unde echipele de top au un goalkeeper titular, care iese greu din poartă şi o face doar dacă e accidentat sau suspendat. 

Mihai Popa, soluţia lui Dan Petrescu pentru poarta ardelenilor

Cum Otto Hindrich e atras de ideea unui transfer în Ungaria, iar aventura lui Cristi Bălgrădean în Gruia se apropie de final, Dan Petrescu e nevoit să identifice din timp un goalkeeper căruia să-i încredinţeze postul de titular în sezonul viitor. Conform PlaySport.ro, alesul e Mihai Popa, portarul în vârstă de 21 de ani al cărui sezon excelent a ajutat din plin la prima calificare din istoria lui FC Voluntari în play-off-ul din Casa Liga 1. Tânărul portar, crescut la Academia lui Gheorghe Hagi, ajunge, în vară, la finalul actualei înţelegeri cu clubul din Ilfov, iar o propunere concretă de prelungire nu a venit încă. De altfel, FC Voluntari are nu mai puţin de 13 jucători în această ipostază, iar Popa pare, mai degrabă, tentat să facă pasul spre CFR Cluj şi să se bată pentru titlul de campion al României.
 
Tot de la FC Voluntari se vor întoarce la CFR atât Denis Ciobotariu, cât şi Ulrich Meleke, ambii trimişi în Ilfov sub formă de împrumut.
 
Cotat la 800.000 de euro, Popa e unul dintre cei mai promiţători tineri goalkeeperi români, iar sezonul 2021/2022 a fost primul ca titular în Casa Liga 1. A apărat în 36 de meciuri, a primit 31 de goluri, iar în 14 meciuri a reuşit să închidă poarta ilfovenilor, fiind unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai echipei conduse de Liviu Ciobotariu.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele