Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Dan Petrescu s-a comparat cu unul dintre cei mai mari antrenori din istoria fotabalului. ”Nici Ferguson nu a avut la Manchester United doar victorii”

CFR Cluj Publicat de Ovidiu Neacşu pe 17 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20778253/1/dan-petrescu-1.jpg

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul lui CFR Cluj e gata să cucerească un nou campionat cu ardelenii, după victoria din faţa Rapidului, cu 1-0.

Dan Petrescu a fost clar la conferinţa de presă de după partida cu Rapid. ”Bursucul” este sigur că păstraea lui pe banca CFR-ului va aduce un nou titlu de campioană în Gruia. Antrenorul român s-a comparat cu legendarul Sir Alex Ferguson, fostul manager a lui Manchester United.

”Noi numai aşa putem să facem performanţă. Ştiţi bine că în cele cinci campionate în care am fost aici, am avut multe recorduri, meciuri la rând fără înfrângere, meciuri la rând fără gol primit. S-au uitat astea după un meci cu Armenia (n.r. - Pyunik) s-a uitat tot.

E clar că a fost cel mai mare insucces al meu la club, dar nu poţi să ai numai succese, pentru că nici Ferguson nu a avut la Manchester United doar victorii. A avut ani când a terminat pe 7, pe 8, dar clubul a mers pe mâna lui, ştia ce poate.

Din punctul ăsta de vedere sunt conştient şi am zis şi ieri, dacă Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj, fiţi siguri că 99 la sută campionatul e luat şi după trebuie să facem treabă bună în Europa. Ştiţi bine cine câştigă campionate în România în ultimii ani, dar toată lumea uită”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă de după meci.

”Eu zic mereu că am refuzat 7 milioane de euro să rămân. Nu fac bani aici, pierd bani. Tot timpul am spus că sunt fericit la CFR. Dacă cei din conducere au încredere în mine, cum au avut după meciul cu Pyunik, atunci sigur o să fie mulţumiţi”, a mai spus Dan Petrescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele