Ultima oră
Cristiano Ronaldo, suspendat după gestul obscen din partida cu Al Shabab Cristiano Ronaldo, suspendat după gestul obscen din partida cu Al Shabab
VIDEO | Petrolul - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 18:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. ”Lupii Galbeni” trag tare să ajungă în play-off VIDEO | Petrolul - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 18:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. ”Lupii Galbeni” trag tare să ajungă în play-off
VIDEO | FC Voluntari - FCSB, joi, de la 21:00, în direct, pe Prima Sport 1 şi online pe platforma PrimaPlay.ro

VIDEO | FC Voluntari - FCSB, joi, de la 21:00, în direct, pe Prima Sport 1 şi online pe platforma PrimaPlay.ro
VIDEO | Botoşani - Sepsi, astăzi, de la 16:15, în direct la Prima Sport 2! Covăsnenii forţează intrarea în play-off VIDEO | Botoşani - Sepsi, astăzi, de la 16:15, în direct la Prima Sport 2! Covăsnenii forţează intrarea în play-off
Dan Şucu a făcut anunţul pe care îl aşteaptă toţi fanii din Giuleşti chiar la miezul nopţii: ”Cererea de bilete este prea mare pentru meciul cu FCSB!”

Dan Şucu a făcut anunţul pe care îl aşteaptă toţi fanii din Giuleşti chiar la miezul nopţii: ”Cererea de bilete este prea mare pentru meciul cu FCSB!”
VIDEO | Cristiano Bergodi, decizie surprinzătoare cu privire la Alexandru Albu şi Andrei Borza. ”Am hotărât aşa” VIDEO | Cristiano Bergodi, decizie surprinzătoare cu privire la Alexandru Albu şi Andrei Borza. ”Am hotărât aşa”

Dan Petrescu se apără în cazul unei greşeli de strategie: "Nu eu l-am dat afară!"

CFR Cluj Publicat pe 30 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20935862/1/pet.jpg


Dan Petrescu a simţit nevoia să se apere înaintea meciului Hermannstadt - CFR Cluj, când a fost chestionat pe seama lui Daniel Paraschiv, cel mai bun marcator român din SuperLiga 2022/2023 pe care CFR l-a avut în curte, dar l-a cedat foarte uşor.
 
Vârful sibienilor a "explodat" în acest sezon, cu opt goluri marcate şi debut cu reuşită la naţionala mare, iar multe voci susţin că feroviarii l-au pierdut foarte uşor pe vârful care semna cu CFR Cluj în iunie 2021, pe vremea când antrenor principal era Marius Şumudică.
 
La o lună distanţă de la momentul transferului, Paraschiv a fost împrumutat la FC Voluntari, iar Marius Şumudică a fost înlocuit cu Dan Petrescu. Vârful nu s-a remarcat în Ilfov, a plecat apoi tot sub formă de împrumut la Hermannstadt, apoi a fost transferat definitiv. Chiar dacă se afla la echipă şi ştia situaţia lui Paraschiv, Dan Petrescu susţine că nu are nicio implicare, în principal pentru că nu l-a avut sub comanda directă. Dar nici nu a remarcat potenţialul unui jucător care se afla sub contract cu echipa pe care o pregătea!
 
"Cu privire la Paraschiv, aş vrea să fac o remarcă, pentru că prin toate ziarele a apărut, toţi comentatorii spun la toate meciurile: că Dan Petrescu l-a cedat prea uşor la Paraschiv.
 
Eu nu l-am antrenat nicio zi, nici nu ştiam cum arată sincer. Deci, eu nu l-am văzut. Nu am fost la echipă când a fost el aici. Eu nu l-am antrenat, eu nu l-am dat afară, eu nu l-am văzut pe Paraschiv. Ca să terminăm acest subiect. Eu nu l-am avut în echipă pe Daniel Paraschiv", a spus Petrescu, în conferinţa de presă de dinaintea meciului Hermannstadt - CFR (miercuri, ora 19:00, live pe Prima Sport 2) în care Paraschiv îşi poate lua revanşa faţă de campioană.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele