Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin

Dan Petrescu se apără în cazul unei greşeli de strategie: "Nu eu l-am dat afară!"

CFR Cluj Publicat pe 30 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20935862/1/pet.jpg


Dan Petrescu a simţit nevoia să se apere înaintea meciului Hermannstadt - CFR Cluj, când a fost chestionat pe seama lui Daniel Paraschiv, cel mai bun marcator român din SuperLiga 2022/2023 pe care CFR l-a avut în curte, dar l-a cedat foarte uşor.
 
Vârful sibienilor a "explodat" în acest sezon, cu opt goluri marcate şi debut cu reuşită la naţionala mare, iar multe voci susţin că feroviarii l-au pierdut foarte uşor pe vârful care semna cu CFR Cluj în iunie 2021, pe vremea când antrenor principal era Marius Şumudică.
 
La o lună distanţă de la momentul transferului, Paraschiv a fost împrumutat la FC Voluntari, iar Marius Şumudică a fost înlocuit cu Dan Petrescu. Vârful nu s-a remarcat în Ilfov, a plecat apoi tot sub formă de împrumut la Hermannstadt, apoi a fost transferat definitiv. Chiar dacă se afla la echipă şi ştia situaţia lui Paraschiv, Dan Petrescu susţine că nu are nicio implicare, în principal pentru că nu l-a avut sub comanda directă. Dar nici nu a remarcat potenţialul unui jucător care se afla sub contract cu echipa pe care o pregătea!
 
"Cu privire la Paraschiv, aş vrea să fac o remarcă, pentru că prin toate ziarele a apărut, toţi comentatorii spun la toate meciurile: că Dan Petrescu l-a cedat prea uşor la Paraschiv.
 
Eu nu l-am antrenat nicio zi, nici nu ştiam cum arată sincer. Deci, eu nu l-am văzut. Nu am fost la echipă când a fost el aici. Eu nu l-am antrenat, eu nu l-am dat afară, eu nu l-am văzut pe Paraschiv. Ca să terminăm acest subiect. Eu nu l-am avut în echipă pe Daniel Paraschiv", a spus Petrescu, în conferinţa de presă de dinaintea meciului Hermannstadt - CFR (miercuri, ora 19:00, live pe Prima Sport 2) în care Paraschiv îşi poate lua revanşa faţă de campioană.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele