Ultima oră
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5
Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid
Jucătorul din Superliga comparat cu „Pippo” Inzaghi: „Are nişte calităţi excepţionale” | VIDEO EXCLUSIV Jucătorul din Superliga comparat cu „Pippo” Inzaghi: „Are nişte calităţi excepţionale” | VIDEO EXCLUSIV

Dan Petrescu se teme că l-ar putea pierde şi pe Boateng: ”S-a accidentat. Asta e o problemă pentru noi”

CFR Cluj Publicat pe 19 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20824192/1/dan-petrescu-1.jpg

Dan Petrescu a fost nemulţumit şi după partida cu Maribor, de aseară, din prima manşă a play-off-ului pentru grupele Conference League, terminată la egalitate, 0-0. Antrenorul a fost dezamăgit, în primul rând, pentru accidentarea lui Boateng, schimbat chiar în prima parte, în minutul 30.

În privinţa meciului în sine, Petrescu a considerat că rezultatul a fost corect pentru că echipele au avut aproximativ acelaşi număr de ocazii. Astfel, câştigătoarea se va decide la Cluj, dar CFR are un program greu.

Petrescu a punctat că echipa sa va merge direct la Mediaş pentru partida cu Hermannstadt, iar abia apoi va ajunge înapoi la Cluj după deplasarea la Maribor.

Am avut patru remize în Europa până acum în deplasare şi cred că în final a fost un rezultat corect. Cred că Maribor s-a apărat bine azi, ei au fost agresivi, iar noi ne-am pierdut principalul atacant, accidentat acum o săptămână. Atunci când pierzi principalul vârf nu e uşor să marchezi. 

Problema este că avem prea multe meciuri. Cred că am jucat 13 meciuri în 40 de zile, e incredibil! Avem cele mai multe meciuri până acum din lume. Acum călătorim direct pentru un meci în deplasare în România, apoi ne întoarcem la Cluj să jucăm cu Maribor. 

În primul rând, trebuie să văd dacă am jucători valizi pentru că am pierdut un jucător important. Am vândut un jucător important, unul important s-a accidentat, iar jucătorii importanţi sunt greu de înlocuit. Boateng a fost cel mai bun jucător al nostru sezonul trecut iar acum s-a accidentat. Asta e o problemă pentru noi”, a declarat Petrescu la conferinţa de presă.

Maribor - CFR Cluj, manşa tur a play-off-ului Conference League s-a terminat 0-0. În direct la Prima Sport 2, campioana României a plecat cu un rezultat bun din Slovenia chiar dacă nu a avut nicio şansă cu adevărat importantă de a marca.

Cu Petrila şi Păun pe bancă, dar cu Roger şi Yeboah în teren, CFR a suferit teribil la capitolul ofensiv în duelul cu campioana Sloveniei. Jefte, în minutul zece, a tras pe lângă poartă la ceea ce a fost singurul moment ofensiv al feroviarilor. Manea a primit galbenul pentru o simulare la 30 de metri de poarta adversă, apoi Scuffet (32) a fost nevoit să intervină la şutul lui Bozic. La fel de inofensiv a fost jocul CFR-ului şi în partea a doua, chiar dacă Petrescu i-a trimis în luptă pe Păun, Petrila şi Malele. Cea mai mare ocazie a părţii secunde le-a aparţinut tot gazdelor, dar acelaşi Scuffet (84) a câştigat cu 2-0 duelul de la distanţă cu Bozic.

0-0 în Slovenia reprezintă un rezultat bun, aşteptat de Petrescu, iar CFR va aplica tactica ultimilor ani şi va încerca să obţină calificarea în returul din Gruia, programat joia viitoare, de la ora 20:00.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele