Ultima oră
Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova. Ar putea intra cu Rapid Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova. Ar putea intra cu Rapid
VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 3-1. Hunedorenii câştigă derby-ul echipelor fără drept de promovare VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 3-1. Hunedorenii câştigă derby-ul echipelor fără drept de promovare
Juan Martin Del Potro, dezvăluiri emoţionante despre retragerea din tenis. ”A fost decisă de corpul meu” Juan Martin Del Potro, dezvăluiri emoţionante despre retragerea din tenis. ”A fost decisă de corpul meu”
”Ofertă concretă de prelungire, cu dublarea salariului actual”. Gică Hagi face tot posibilul ca să nu rămână fără un titular ”Ofertă concretă de prelungire, cu dublarea salariului actual”. Gică Hagi face tot posibilul ca să nu rămână fără un titular
S-a aflat cât de gravă este accidentarea lui Dennis Man, jucător cheie al echipei naţionale S-a aflat cât de gravă este accidentarea lui Dennis Man, jucător cheie al echipei naţionale
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani, ASTĂZI, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Petrolul - FC Botoşani, ASTĂZI, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start

Dan Petrescu taie şi spânzură la Kayserispor! Cinci fotbalişti au fost daţi afară dintr-un foc

Superlig Publicat pe 24 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/19927355/1/dan-petrescu-kayserispor.jpg

Dan Petrescu are ambiţii mari la Kayserispor. Tehnicianul român nu stă foarte mult la discuţii şi deja a început să facă ordine la formaţia turcă. ”Bursucul” a pus pe liber cinci fotbalişti, conform presei din Turcia.

Este vorba despre Manuel Fernandes, Ilhan Depe, Mugdat Celik, Harrizon Manzala şi Omer Uzun. Jucătorii au fost anunţaţi de antrenorul în vârstă de 53 de ani că nu mai fac parte din planurile sale şi că sunt liberi să îşi caute un alt angajament.

Echipa la care evoluează românii Silviu Lung jr., Cristi Săpunaru şi Denis Alibec a fost, de asemenea, activă şi în aducerea unor noi jucători.

Kayserispor, foarte activă pe piaţa transferurilor! Ultimul jucător adus la echipa lui Dan Petrescu

Kayserispor, echipa antrenată de către Dan Petrescu, a mai adus un jucător. Este vorba despre mijlocaşul croat Karlo Muhar (25 de ani), care a venit sub formă de împrumut de la echipa poloneză Lech Poznan. Petrescu a făcut această mutare după ce a ratat transferul mijlocaşului croat Damjan Djokovic, care s-a înţeles cu Rizespor.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/19927355/2/muhar.jpg

Karlo Muhar joacă mijlocaş la închidere şi a bifat 6 apariţii pentru Lech Poznan în acest sezon. A venit sub formă de împrumut până în vară, cu opţiune pentru un transfer definitiv.

În această iarnă, Kayserispor i-a mai transferat pe Ramazan Civelek (fundaş dreapta), Ugur Demirok (fundaş central), Anton Maglica (atacant) şi Melih Okutan (mijlocaş).

Kayserispor, ocupanta locului 17 în Superliga Turciei, joacă luni la Istanbul cu Fenerbahce, de la ora 18:00, în exclusivitate pe Look Sport+.
Denis Alibec şi Silviu Lung Jr sunt accidentaţi, dar Cristi Săpunaru este anunţat titular pentru echipa lui Dan Petrescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Superlig

Ultimele articole Toate articolele