Ultima oră
VIDEO | ”Acum se văd caracterele tari”. Mario Camora, mesaj ferm pentru colegi VIDEO | ”Acum se văd caracterele tari”. Mario Camora, mesaj ferm pentru colegi
VIDEO | Deac nu îşi explică prestaţia cu Rapid. ”Avem timp să ne revenim şi să ne batem acolo sus” VIDEO | Deac nu îşi explică prestaţia cu Rapid. ”Avem timp să ne revenim şi să ne batem acolo sus”
”Rotaru nu îl lasă să plece”. A fost dezvăluit motivul pentru care Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova după ce a fost prezentat la noua echipă: ”Rotaru nu îl lasă să plece.” | VIDEO EXCLUSIV ”Rotaru nu îl lasă să plece”. A fost dezvăluit motivul pentru care Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova după ce a fost prezentat la noua echipă: ”Rotaru nu îl lasă să plece.” | VIDEO EXCLUSIV
Alexia Putellas va fi audiată în cazul Rubiales Alexia Putellas va fi audiată în cazul Rubiales
O tânără gimnastă de culoare ignorată în timpul unei premieri în Irlanda. Simone Biles a reacţionat O tânără gimnastă de culoare ignorată în timpul unei premieri în Irlanda. Simone Biles a reacţionat
”Mai mult plâng decât râd. Nu sunt eu cel care trebuie să scoată echipa din această situaţie!”. Jucătorul de la CSA Steaua nu a mai rezistat şi a răbufnit după meciul cu Slatina | VIDEO ”Mai mult plâng decât râd. Nu sunt eu cel care trebuie să scoată echipa din această situaţie!”. Jucătorul de la CSA Steaua nu a mai rezistat şi a răbufnit după meciul cu Slatina | VIDEO

Dan Petrescu va avea coşmaruri! Rezultat incredibil reuşit de CFR Cluj într-un amical

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 10 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21311130/1/376735365-688498679974092-8682028454947144798-n.jpg

CFR Cluj este o altă echipă sub comanda lui Mandorlini. Fosta campioană a marcat nu mai puţin de 11 goluri şi a acumulat 9 puncte în ultimele 3 partide oficiale.

Situaţia este diametral opusă faţă de perioadă în care antrenor era Dan Petrescu. Pe atunci, CFR era cunoscută ca echipa care după ce înscria, practica anti-fotbal, indiferent de adversar.

Astăzi, cu ocazia pauzei competiţionale cauzată de meciurile echipelor naţionale, CFR a jucat un amical împotriva CS Universitatea Alba Iulia, formaţie din liga a treia.

După ce s-a văzut condusă cu 1-0, graţie golului marcat de Tronea în minutul 3, CFR a făcut spectacol şi a câştigat cu un incredibil 9-1!

Golurile clujenilor au fost marcate de Kresic (5), Juricic (7, 44, 59), Tachtsidis (14), Jefte (39, 66), Rion (56) şi Luca (80).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele