Ultima oră
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale

Dan Petrescu vrea să renunţe la Valentin Costache! Antrenorul a anunţat conducerea CFR-ului de intenţiile sale

CFR Cluj Publicat pe 12 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20738099/2/cos-2.jpg

Valentin Costache (23 de ani) este încă un nume de fotbalist pe care Dan Petrescu vrea să îl dea afară de la CFR Cluj în această vară, în vederea conturării sezonului următor din Casa Liga 1 (LIVE pe programaele Prima Sport şi pe aplicaţia PrimaPlay.ro), dar şi pentru abordarea cupelor europene.

Aripa nu a fost om de bază, nu a fost foarte des în vederile lui Petrescu, astfel că ar fi anunţat conducerea că trebuie să rezilieze contractul cu el, conform Fanatik. Se pare că şi jucătorul a fost înştiinţat de intenţia lui Petrescu, astfel că acum e nevoit să îşi caute o nouă echipă.

Sezonul trecut, Costache a evoluat în 35 de partide pentru CFR Cluj, a marcat de trei ori şi a oferit patru pase decisive. El a ajuns în Ardeal în 2018, de la Dinamo, în schimbul a 700.000 de euro. Acum, cota lui de piaţă, conform Transfermarkt, este de 900.000 de euro.

Şi Florin Ştefan e pe lista neagră a CFR-ului

Aflat la Cluj pentru meciul de retragere şi lansarea cărţii autobiografice, Adrian Mutu poate folosi excursia în Ardeal şi în interes de serviciu. Antrenorul Rapidului şi preşedintele Daniel Niculae se pot întoarce la Bucureşti cu doi jucători noi, Florin Ştefan (CFR Cluj) şi Marco Dulca (Chindia Târgovişte). Iar negocierile pentru Ştefan au fost confirmate şi de Cristi Balaj, preşedintele ardelenilor.

Cum Junior Morais se află aproape de finalul carierei de fotbalist, Rapid trebuie să pregătească atât prezentul, cât şi viitorul, iar PlaySport.ro anunţă că Florin Ştefan, fundaşul stânga care a ajuns cu România în semifinalele EURO Under 21 din 2019, e prima soluţie. Adus de la Sepsi, Ştefan nu a reuşit să conteze cu adevărat în duelul de la distanţă cu titularul incontestabil Mario Camora, iar aducerea lui Karlo Brucic pe postul de fundaş stânga e un semn că Dan Petrescu nu are încredere în fostul tricolor.

Cum Ştefan mai are contract cu CFR până în 2024, rapidiştii îl pot transfera doar în schimbul unei sume de bani pe care o vor stabili de comun de acord cu oamenii din conducerea lui CFR Cluj, lucru confirmat şi de Cristi Balaj:

"Nu ne gândim doar la ce jucători aducem la CFR, ne gândit şi la ce jucători trebuie să cedăm. Suntem în discuţii cu Farul, cu Rapid, cu Sepsi. Aceşti jucători au câştigat campionatul şi nu are rost să îi blocăm, pentru că am transferat pe aceste poziţii", a spus fostul arbitru, duminică, la Pro Arena.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele