Ultima oră
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”
Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani
Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot” Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot”
VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri” VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri”

Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ”

Rapid Publicat pe 16 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21560772/1/sucu.jpg

Rapid a pierdut împotriva lui Sepsi, scor 1-0, luni seară.

În urma acestei înfrângeri, formaţia din Giuleşti a ajuns pe poziţia a cincea în Superligă, iar Bergodi a fost demis. Informaţia a fost confirmată, într-un final, de Rapid pe reţelele de socializare, după şedinţa maraton de astăzi. De asemenea, clubul giuleştean a comunicat că echipa va fi pregătită de Bogdan Lobonţ, Adrian Iencsi şi Ciprian Niţă.

Dan Şucu anunţă schimbări de proporţii la Rapid: „Nu doar Bergodi e de vină! ”

Dan Şucu a exprimat intenţia sa de a aduce întăriri în toate compartimentele clubului. Când a adus în discuţie schimbările care urmează, Şucu a folosit şi cuvintele „preşedinte” şi „acţionari”.

„Singura mea preocupare este să întăresc structura sportivă a clubului. Director sportiv, scouting, parte medicală, chiar şi mai sus, preşedintele, chiar şi noi, acţionarii.

Ok, Bergodi ca Bergodi, dar antrenorul şi staff-ul sunt doar prestatorii de servicii. Nu e doar Bergodi de vină! Dacă a pierdut vestiarul, noi trebuia să fim acolo. Clubul este clientul, el e responsabil, el trebuie să intervină când lucrurile nu merg bine.

Trebuie mai multă fermitate, mai multă structură. Prea mulţi băieţi buni la ei acasă”, a declarat Dan Şucu, pentru Digi Sport.

Informaţia care dinamitează viitorul Rapidului

Marius Şumudică este favorit să o preia pe Rapid. Anternorul ar fi trebuie să fie prezent, în această dimineaţă, la Fanatik Superliga. Totuşi, Horia Ivanovici a dezvăluit că Şumudică nu va participa la emisiune şi a dat de înţeles că motivul îl reprezintă negocierile pe care le poartă tehnicianul cu Rapid!

„Nu e Şumudică. Ca să ştiţi, că l-am tot anunţat constant şi lumea îl aşteaptă. Nu e Şumudică şi vă şi spun de ce nu e Şumudică. Am vorbit cu el azi dimineaţă şi am convenit cu el că nu e momentul.

El e în cărţi în momentul de faţă pentru Rapid şi are o şansă foarte mare. În momentul de faţă are alte obiective pentru ziua de azi şi am convenit că nu e momentul să vină", a spus Horia Ivanovici, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele